Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

MilenaP 22:55, 11 paź 2012

Betyś, dobrej nocki
grupa_trzyma... 23:04, 11 paź 2012

MilenaP napisał(a)
Betyś, dobrej nocki

i miłego poranka...
anna_studio 23:06, 11 paź 2012

i cudownego południa....
betysia 07:02, 12 paź 2012

DZIEWCZETA....wszystkie... aga-k ( witam cieplutko nowa buzke), Milenus, Agatko, Aniu DS, Danuszu, Beatko , Agus, Aniu

merci....
....i juz sprawa jasna dlaczego ja dzisiaj tak slodko spalam i poranek zaczal sie tak cudownie i zapewne popoludnie ( aniu) tez bedzie wspaniale ....kochane moje!!!!!!

Czyz moze byc cudowniejszy dzien niz piatekowy poranek????...no moze sobotni poranek ale tym bedziemy delektowac sie jutro a tym czasem radujmy sie z prawie rozpoczetego weekendu....

Kochani....fantastycznego piatku Wam zycze, slonecznego, cieplutkiego i radosnego....aby byl wspanialym poczatkiem weekendu!!!!!!

buziam mocno!!!!!!!!
hanka_andrus 07:12, 12 paź 2012

Betysiu,Ty nasz słoneczny promyczku,rozpoczynasz dzień od ogrzania naszych myśli, i spragnionych światła,po długiej nocy,oczu.
Oby Twoje ciepłe słowa dały każdemu z nas potężnego kopa,do działań.
Wszak mamy jeszcze do zrobienia toi owo,przed słodkim ,,nic nie robieniem"
Całuski, uściski i głaski,,,,,,,to za mało.....kanapka się szykuje,zapraszam na śniadanie!
betysia 07:18, 12 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Betysiu,Ty nasz słoneczny promyczku,rozpoczynasz dzień od ogrzania naszych myśli, i spragnionych światła,po długiej nocy,oczu.
Oby Twoje ciepłe słowa dały każdemu z nas potężnego kopa,do działań.
Wszak mamy jeszcze do zrobienia toi owo,przed słodkim ,,nic nie robieniem"
Całuski, uściski i głaski,,,,,,,to za mało.....kanapka się szykuje,zapraszam na śniadanie!

Hanus alez mnie uradowala twoja dzisiejsza wizyta...i najbardziej zaproszenie na sniadanko
...oj az sie rozmarzylam....cudnie byloby je zjesc razem...tylko czy w swoim towarzystwie zalazlybysmy czas na jedzienie ?????
...no nie wiem...bo do szczescia wystarczyloby twoje towarzystwo...
sciskam mocnooooooooooooooooooooooooooo...o tak!
grupa_trzyma... 07:19, 12 paź 2012

Pierwsze wirtualne kroki skierowałam do Betysi i nie zawiodłam się. Od razu zrobiło się jaśniej i cieplej na sercu...nie umiem tak pięknie pisać jak Hania, dlatego podpisuję się obiema "rencami" pod Jej wpisem.
Betyś, dzięki - dzisiaj będzie dobry dzień...śpiewał kiedyś R. Rynkowski i coś w tym jest.
betysia 07:22, 12 paź 2012

Agus bedzie CUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inaczej byc nie moze
....a ja dzieki tobie mialam cudna noc...merci slonce....
beta 08:22, 12 paź 2012

ale Tu milutko mogę na chwilkę przycupnąć i się troszkę ogrzać? u mnie mroźno ale słonecznie taka zakręcona jestem że nawet nie zauważyłam że dziś piątek i weekend
MilenaP 12:15, 12 paź 2012

A tutaj jak zwykle milutko, sympatycznie i życzliwie superowo i jak to mówiłam jak byłam mała - fajowo - i dlatego uwielbiam tutaj zaglądać Buziaczki milutkie kobitki - Betyś, Ty jako gospodyni tego magicznego miejsca dostajesz buziaka i przytulkę