Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

hanka_andrus 08:26, 17 lip 2012

Przyglądam się i przyklaskuję działaniom!
Pozdrawiam.
zuza12 09:42, 17 lip 2012

No i widzisz, wszystko dobrze sie skończyło. Bo w bajkach zawsze wszystko dobrze sie kończy. A Ty przeciez żyjesz w bajce. Zazdroszczę Ci pogody, bo u nas strasznie. Częściej pada niż świeci słońce. A jak przestanie padać, to jest tak mokro, że i tak nic nie mozna zrobić.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2053-moj-ogrod-radoscia-dla-oczu-pokarmem-dla-duszy
mira 17:20, 17 lip 2012

Betysiu pozdrawiam - wpadłam poczytałam i pogapiłam - róża zjawiskowa - no cóż franncuska
monteverde 17:30, 17 lip 2012

dzięki za wizytę i czekam na "polowanie" motylkowe pozdrawiam
margo 18:41, 17 lip 2012

Witaj Betysia - powiem tak '' WOW''!!! powaliła mnie twoja opowieść o wyjeżdzie i ta wisteria - pięknie piszesz, że nie mogłam oderwać się od czytania a mam w domu mnóstwo pracy i znów jestem w plecy
podobają mi się bardzo ogrody włoskie, chorwackie -bo takie widziałam, twój przypomina tamte ale jest pięknejszy bo polka dba o niego pozdawiam i najlepszego
bociek 19:51, 17 lip 2012

Hej, Beatko,

Koniecznie zdjecia przekopiuj na memorki albo inne nosniki. Komuter to wspanialy wynalazek, ale czasami plata malo zabawne figle. I niestety moje doswiadczenie mowi, ze tego typu psikusy lubia sie powtarzac, wiec dla wlasnego spokoju skopiuj wszystko na dwa nosniki, opisz i dobrze schowaj

A roza jest absolutnie boska Wyobrazam sobie jak w Twoich okolicach kwitnie lawenda na polach... Echhhh

Buziole
Bogdzia 20:13, 17 lip 2012

Poczytałam o kłopotach i poogladałam róże. Kłopotu już nie ma a róze kwitną pięknie wiec tylko się cieszyc. Serdecznie pozdrawiam.
betysia 20:23, 17 lip 2012

Witajcie

Zbysiu- Ty u mnie jak milo ...pozdrawiam goraco!!!!!

Haniu dziekuje za wizyte

Zuzo- zycie niestety to nie bajka ...ale chyba fajnie,ze mozna miec takie wrazenie..., pozdrawiam cieplutko!!!!!

Miro
- jedna francuska i jedna angielka... wciaz nie wiem, ktora piekniejsza hihi

Aniu
dzisiaj nici z polowania na motyle, dzisiaj upolowalam tylko Brutusa dla Gabrysi hihi

Margo- witam cie bardzo cieplutko u mnie ...oj mojemu ogrodowi jeszcze bardzooooo daleko do ogrodow wloskich...jestem na samym poczatku drogi ale dziekuje za uznanie i wsparcie , pozdrawiam goraco!!!!!

Bocku
- oj witaj kochanienka u mnie!!!! w najblizszym czasie postaram sie pstryknac jakies zdjecia lawendy z okolicy...specjalnie dla Ciebie!!!!!!! buziaki!!!!
betysia 20:24, 17 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam o kłopotach i poogladałam róże. Kłopotu już nie ma a róze kwitną pięknie wiec tylko się cieszyc. Serdecznie pozdrawiam.

dziekuje slicznie za odwiedzinki i pozdrawiam rownie serdecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
betysia 20:27, 17 lip 2012

Gabrysiu prosilas o zdjecia Brutuska... oto i wacpan w calej okazalosci hihi

niemal "niebianski" z niego kot

i to sie nazywa klawe zycie...