Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 20:17, 04 lis 2012

O Aga, obok Ciebie to dopiero są piękne tereny. Koniecznie musisz je pokazać Promujmy nasz region gdzie się da buziaczki
baraga1904 20:19, 04 lis 2012

...dokładnie...obalic stereotypy... ...tereny wokól mam naprawdę wspaniałe, w dodatku rzut beretem do miasta ...wszystko co potrzebne do życia pod ręką...
Dorka 20:20, 04 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Dodam, że aktualnie Górny Śląsk jest dość rozległy terytorialnie, ja zaś mieszkam w sercu samej aglomeracji przemysłowej

Czyli stworzyłaś swoją zieloną wyspę
Enya73 20:26, 04 lis 2012

Wokół mnie jest dużo ciekawych ogrodów, naprawdę bylibyście zaskoczeni. Mimo wciąż obecnego przemysłu miasta zmieniły swój wizerunek. Mnóstwo mamy parków i terenów zielonych. Teraz jest już trochę za późno, bo mamy późną jesień, ale wiosną wyruszę z aparatem i pokażę Wam coś więcej Obiecuję
Aga przyłącz się do mnie. Może stworzymy nowy wątek? Na wiosnę. Bardzo mi zależy na obaleniu mitów na temat G. Śląska
Milka 20:27, 04 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Och tak Irenko, tego mi było trzeba

po tych stresach w pracy, to idealna terapia i dusza i ciało sie leczy i od razu czuc, że ci lepiej
Enya73 20:29, 04 lis 2012

Tak, jak mi głupoty chodzą po głowie, to trzeba pozwolić mi się zmęczyć w ogrodzie albo na rowerze
baraga1904 20:30, 04 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Wokół mnie jest dużo ciekawych ogrodów, naprawdę bylibyście zaskoczeni. Mimo wciąż obecnego przemysłu miasta zmieniły swój wizerunek. Mnóstwo mamy parków i terenów zielonych. Teraz jest już trochę za późno, bo mamy późną jesień, ale wiosną wyruszę z aparatem i pokażę Wam coś więcej Obiecuję
Aga przyłącz się do mnie. Może stworzymy nowy wątek? Na wiosnę. Bardzo mi zależy na obaleniu mitów na temat G. Śląska

...jestem zupełnie i na 100% za... Ania juz tez w swoim wątku pokazała bardzo dużo zdjęc Rybnika, zawsze kolorowych i pieknych...ale są jeszcze parki i lasy...że o ukwieconych rondach nie wspomnę... i inne miejsca w okolicy - jest co pokazywac ludziom...
baraga1904 20:32, 04 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Tak, jak mi głupoty chodzą po głowie, to trzeba pozwolić mi się zmęczyć w ogrodzie albo na rowerze

..co to za głupoty...? mi tez pewne chodzą...te krótkie dni tak mają...
Milka 20:33, 04 lis 2012

w nawiązaniu do waszej rozmowy, powiem, ze nasz kraj jest przepiękny, tylko nie zawsze umiemy to dostrzec; cieszę się, że tyle osób z różnych regionów wrzuca zdjęcia i przybliża mi każdy zakątek Polski, ten znany i nie znany
Dorka 20:35, 04 lis 2012

Czekam z niecierpliwością, ponieważ lubię motocyklowe wycieczki po ciekawych miejscach