Enya73
20:40, 04 lis 2012

Ja zawsze jak jestem za granicą to opowiadam w samych superlatywach o naszym kraju. I jak mam gości, to też staram się pokazać coś więcej niż tylko Kraków, który jest najbardziej rozpoznawalny przez obcokrajowców.
Uwielbiam nasz kraj, nigdy bym nie chciała stąd wyjechać na stałe. W Polsce jest tyle pięknych miejsc i cudownie jest odkrywać wciąż nowe
, również dzięki Waszym fotkom z różnych zakątków kraju.
Wszędzie człowiek znajduje coś ciekawego.
Świat generalnie jest ciekawy. I to pisze ktoś, kto parę dni temu miał totalnego doła
Ja w tym roku odkryłam Danię i też się nią zachwyciłam, na pewno tam wrócimy.
Uwielbiam nasz kraj, nigdy bym nie chciała stąd wyjechać na stałe. W Polsce jest tyle pięknych miejsc i cudownie jest odkrywać wciąż nowe

Wszędzie człowiek znajduje coś ciekawego.
Świat generalnie jest ciekawy. I to pisze ktoś, kto parę dni temu miał totalnego doła

Ja w tym roku odkryłam Danię i też się nią zachwyciłam, na pewno tam wrócimy.