Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

baraga1904 09:15, 31 lip 2013

...poczytałam...no rzeknij tylko słowo a wsiadam do mojego majtkowego niebieskiego dyliżansu i jadem...
...idę teraz Tam poczytac....
grazyna 09:55, 31 lip 2013

Enya73 napisał(a)

... Aktualnie przygotowuję się do publikacji szerszego wątku podróżniczego o Toskanii. Będzie dużo przydatnych informacji i dużo pięknych zdjęć Jak się ukaże, to dam Ci znać na priv, gdzie go szukaćZnajdziesz też tam przepis na ciasto marchewkowe

Och jak mi miło, czuję się wyróżniona Ale doczytuję, że Dziewczyny już ustawiły się w kolejce

Własny chlebek maczany w oliwie, popijany winkiem ....

atena35 10:11, 31 lip 2013

ana_art napisał(a)
wiesz głodnemu o chłop na myśli

chłop ??? chyba chleb
Ana tłumacz się
ana_art 10:18, 31 lip 2013

atena35 napisał(a)

chłop ??? chyba chleb
Ana tłumacz się

hahhaha wiedziałam zawsze tak mówię, lubię na przekór
Syla 11:32, 31 lip 2013

Anit , jak najdzie Cię ochota na pychotkę bezowo-kakaowo-czekoladową to linka podeślę .... warto spróbować by nie żałować że się nie chciało wchodzi łagodnie w ciało bez znieczulenia w lecie polecam bo przy okazji prac ogrodowych można zagubić kilka kaloryjek tak się oszukuję z marnym skutkiem ale wciąż próbuję
Syla 11:33, 31 lip 2013

ana_art napisał(a)

hahhaha wiedziałam zawsze tak mówię, lubię na przekór

ta ta ..... na przekór głodna dziewczyna oj głodna
anna_g 12:00, 31 lip 2013

Syla napisał(a)
Anit , jak najdzie Cię ochota na pychotkę bezowo-kakaowo-czekoladową to linka podeślę .... warto spróbować by nie żałować że się nie chciało wchodzi łagodnie w ciało bez znieczulenia w lecie polecam bo przy okazji prac ogrodowych można zagubić kilka kaloryjek tak się oszukuję z marnym skutkiem ale wciąż próbuję

Syla, a nie mogłabyś tego linka podesłać ot tak... bo mnie już naszła ochota... A Anity jeszcze nie więc... No i lato jest i w ogrodzie można pracować i kalorie spalać... Bezowo-kakaowo- czekoladowa... jezuuuuu, moje ślinianki po prostu szaleją już....
Pozdrawiam
gierczusia 13:45, 31 lip 2013

Czy Wy kcecie ,żebym ja się potem zakopala w tym ogródeczku na śmierć ??... Boże kalorie , to spalać trza , więc kopię .. I potem znów kalorie więc kopię...achhhhh .. Życia mi nie starczy na to kopanie

Buziaki .... Wy.. Wy mnie zachęcacie do grzechu
Enya73 14:18, 31 lip 2013

Ja tylko zaglądam ukradkiem na Wasze wpisy i się uśmiecham do monitora, ale że w pracy siedzę, to odpowiem tradycyjnie wieczorkiem A może przyłączę się dziś do Tour de Pologne
Ciekawam czy uda mi się jakoś przebić przez Katowice????
Pozdrawiam
Magda70 21:55, 31 lip 2013

Była...achy poczytalam...i wcale się nie dziwię