Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Urszulla 17:55, 30 lip 2013

Pozdrawiam serdecznie pospotkaniowo
miło było się poznać w realu
Syla 19:17, 30 lip 2013

Anitek ....zobaczysz .... obiecuję .... no śpieszę się nieustająco aby zakończyć prace ..... myślałam , że sierpień będzie miesiącem w którym pokończę kilka tematów .... no ale ..... się okazuje , że się na uda a nie chcę zapraszać na plac budowy , bo nie ma co oglądać .... wszystko zaczęte a nic nie skończone , inne jeszcze nie ruszone ..... Detale zabierają najwięcej czasu a i pogoda w tym roku płata figla .....

Coś mi się wydaje , że z trawą nawodnieniem i oświetleniem to dopiero w przyszłym roku ....
Syla 19:18, 30 lip 2013

aaaa zdecydowanie rezygnuję z nieśmiałości .... bo dużo się traci na spotkaniach
Kindzia 19:48, 30 lip 2013

Ja też pozdrowienia pospotkaniowe przesyłam
Bea 21:36, 30 lip 2013

Anitka

muszę wypróbować ciasto marchewkowe bo bardzo mi smakowało.

Enya73 21:36, 30 lip 2013

Witajcie kochani Już odpowiadam po kolei
Bea 21:38, 30 lip 2013

I jeszcze zapominałam zapytać o nalewkę wiśniową - słyszałam u Aliny, że sezon nalewkowy się rozpoczął.
Enya73 21:41, 30 lip 2013

anna_g napisał(a)
Anita - ja również pozdrawiam, bardzo sympatyczna z Ciebie osoba - też się cieszę, że miałyśmy okazję się poznać.

Aniu, następnym razem, a mam nadzieję, że nie będzie to zbyt daleko w czasie, to nadrobimy zaległości konwersacyjne w mniejszym gronie, a na razie mamy forum, więc zapraszam częściej do mojego wątku. Gdybyś miała jakieś pytania, jakbyś czegoś potrzebowała, to wiesz, gdzie mnie znaleźć i nie przyjmuję do wiadomości, że jesteś nieśmiała
Pozdrawiam serdecznie
anna_g 21:45, 30 lip 2013

Enya73 napisał(a)

Aniu, następnym razem, a mam nadzieję, że nie będzie to zbyt daleko w czasie, to nadrobimy zaległości konwersacyjne w mniejszym gronie, a na razie mamy forum, więc zapraszam częściej do mojego wątku. Gdybyś miała jakieś pytania, jakbyś czegoś potrzebowała, to wiesz, gdzie mnie znaleźć i nie przyjmuję do wiadomości, że jesteś nieśmiała
Pozdrawiam serdecznie

Bywam Anita, bywam - i to wcale nierzadko - hi hi - codziennie Ale mam jeszcze mnóstwo u Ciebie do nadrobienia, bo ogród wart jest tego żeby cały wątek przejrzeć.
A propos ciasta marchewkowego - to ono faktycznie było bardzo smaczne... poważnie to z marchewki??? Przypominało mi trochę piernik... Kiedyś jadłam gdzieś marchewkowe ale to była wtedy taka ubita pulpa więc nie zapałałam miłością Masz talent najwyraźniej nie tylko ogrodniczy
Enya73 21:49, 30 lip 2013

grazyna napisał(a)
Anitko no popatrz, dopiero teraz doczytuję, że to pyszne ciacho marchewkowe (pierwszy raz jadłam) było od Ciebie ! Wspaniałe ! Przepyszne ! Bis proszę

Ja byłam pierwszy raz na spotkaniu tak cudownych Ludzików jak np. Ty, trochę trema mnie trzymała / krępowała, nie pozwalała na taki luzik jak u Ani ASC, teraz przeżywam raz jeszcze (oglądając zdjęcia) nasze spotkanie i bardzo, bardzo się cieszę z możliwości poznania Ciebie

Toskania to Ty

Witaj!
Ja na pierwszym spotkaniu na żywo z ludźmi z Ogrodowiska też byłam ogromnie przejęta, tym bardziej, że byłam współorganizatorką spotkania u Kapiasów. I też zżerała mnie trema, jak mnie ludzie przyjmą Ale chyba nie było tak źle. Znalazłam tu wiele ciekawych znajomości, które bardzo cenię I nawet udało mi się wciągnąć na forum kilka osób

Miło Cię było poznać osobiście
Tak , Toskania to ja Aktualnie przygotowuję się do publikacji szerszego wątku podróżniczego o Toskanii. Będzie dużo przydatnych informacji i dużo pięknych zdjęć Jak się ukaże, to dam Ci znać na priv, gdzie go szukaćZnajdziesz też tam przepis na ciasto marchewkowe

Do następnego spotkania, a na razie będziemy w kontakcie na forum Pozdrawiam serdecznie