Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Agania 08:23, 06 maj 2014

Super wygląda ta wysoka rabata z brzozami, pięknie jest to miejsce nasłonecznione, można wypoczywać i podziwiać bez końca, klon schirassawy to już niezły okaz u ciebie, floksy szydlaste masz, aż w trzech kolorach, ładne tworzą poduchy, nad oczkiem kamienie aż błyszczą, wiąza podziwiam najbardziej, bo to moje ulubione drzewo, dziękuję za miłe słowa u mnie, u ciebie tez można zapomnieć o codziennym szarym życiu, patrząc na taaaaaaaaaakie oczko wodne i jego otoczenie

Trzymam kciuki za psiaka
JulkAd 20:20, 08 maj 2014

Wieki mnie u Ciebie nie było, a tu ogród w oczch pięknieje.... ale czytam , że troska Cię też nie omija? Jak psinka? Mam nadzieję, że do zdrowia wraca?
20:24, 08 maj 2014
Cudnie jest u Ciebie, spaceruje sobie i podziwiam
Anita1978 08:06, 09 maj 2014

Anitko, co z psinką??? Martwię sie....u mnie goldenka tez ma obroże na kleszcze i krople dodatkowo na grzbiet daję, a i tak nieraz przywlecze klesczora....brrrr.....
Enya73 20:39, 09 maj 2014

Przepraszam, że odpowiem zbiorowo. Z piesem już z dnia na dzień lepiej. Na szczęście. Ale życie nie lubi próżni , więc nie gniewajcie się, ale przez dłuższy czas może mnie nie być na forum. Nie martwcie się, bo ze mną wszystko ok, ale muszę "gasić inne pożary". Jak sprawy się unormują, to na pewno do Was wrócę

Buziaki serdeczne dla wszystkich zaglądających
anna_studio 23:47, 09 maj 2014

Enya73 napisał(a)

Już wiecie? Powstaje moja ulubiona pinowa aranżacja Brakuje mi jeszcze kilkunastu kulek dużych i małych i 3 dużych doorenbos na 2 rząd i będzie miodzio

Zazwyczaj jak jestem u Ciebie...wydaje mi się, że nie można tam wcisnąć już żadnej rośliny...
jednak się da....klikanaście...?!
Ślicznie....
Uściski przesyłam....
Zeta 07:45, 10 maj 2014

Śliczna rabata ...pomysł jak z żurnala ...tego ogrodowego....
Połączenie brzózek i kulek to strzał w 10
atena35 09:57, 10 maj 2014

Enya73 napisał(a)
Przepraszam, że odpowiem zbiorowo. Z piesem już z dnia na dzień lepiej. Na szczęście. Ale życie nie lubi próżni , więc nie gniewajcie się, ale przez dłuższy czas może mnie nie być na forum. Nie martwcie się, bo ze mną wszystko ok, ale muszę "gasić inne pożary". Jak sprawy się unormują, to na pewno do Was wrócę

Buziaki serdeczne dla wszystkich zaglądających

Buziaki i powodzenia w gaszeniu pożarów
Magda70 16:39, 11 maj 2014

Enya73 napisał(a)

Chyba jestem czarownicą, bo przepompownia zepsuła się w idealnym momencie, więc i tak trzeba było rozwalić całą dotychczasową rabatę, bez poczucia winy, że wywalam kasę bez sensu

Pozdrawiam serdecznie

Anita, chyba też mam coś z czarownicy Tak mi się moja kuchnia kiedyś nie podobała i chciałam inną...nową...ze zapaliła się nam zmywarka i takim cudem miałam nowe meble

Czekam za zakończenie rabaty...ciekawość mnie zżera..
A hosty macie już duże. Moje to jeszcze prawie mikruski a myślalam, że już ładne..hmm...
bociek 16:48, 11 maj 2014

Anito, sto lat Cie nie odwiedzalam. Rabata z brzozkami superowa. Bardzo mi sie podoba juz w takiej formie, a po dodaniu kolejnych elementow to juz w ogole bedzie cudnie.
Ciesze sie, ze z psem sie unormowalo.

Trzymaj sie i nie dawaj przeciwnosciom. Mam nadzieje, ze szybko ugasisz pozary i wszystko sie ulozy po Twojej mysli. Do zobaczenia na forum wkrotce