Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

gierczusia 20:47, 04 kwi 2013

asc napisał(a)
Od górala a nie dziecięcego

Koffana... Tymi od górala , to Ty byś się 10 razy okręciła
gierczusia 20:49, 04 kwi 2013

Widzę ,że akcja rozmnażanie - pełną parą .... A mnie dziś napadła koncepcja ,żeby wszystko zmienić w ogrodzie.. Mnie chyba bije na dekiel ,z powodu tego śniegu.. A eM mnie chyba z domu wywali
JulkAd 21:07, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Widzę ,że akcja rozmnażanie - pełną parą .... A mnie dziś napadła koncepcja ,żeby wszystko zmienić w ogrodzie.. Mnie chyba bije na dekiel ,z powodu tego śniegu.. A eM mnie chyba z domu wywali

Ja właśnie wszystko zmieniać kcem, ale u mnie niewiele tego jest, bo za wiele nie rośnie, ale przy Twoich hektarach to pewno by nie też nosiło
Mala_Mi 21:25, 04 kwi 2013

A pro po globusa pozwolę sobie na mało wybredny dowcip........ nauczycielka i globus.. takie skojarzenia..swego czasu tak się witaliśmy...

Przychodzi do klasy z trudną młodzieżą pankową nowa nauczycielka geografii i mówi do dzieci:
-Dzień dobry dzieci. Od dziś będę was uczyć geografii. Zacznijmy od tego co to jest globus.
Na to cała klasa odpowiada chórem:
-Spier*alaj stara ku*wo !!
Na to nauczycielka wybiega z klasy z płaczem i idzie o wszystkim poinformować dyrektora. Na to on odpowiada:
-Teraz kobieto patrz i się ucz !!
Po rozmowie dyrektor pierwszy wchodzi do klasy i wrzeszczy :
- HU, hu, hu panki !!
Na to klasa odpowiada :
- Hu, hu panie dyrektorze!!
Dyrektor zapowiada:
-Hu hu panki, dziś nauczymy się jak zakładać kondoma na globus.
Na to cała klasa :
-A co to jest globus
Na to dyrektor:
-A to właśnie wam wytłumaczy nowa pani od geografii.....

Wiec Hu, hu panki
gierczusia 22:20, 04 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

Ja właśnie wszystko zmieniać kcem, ale u mnie niewiele tego jest, bo za wiele nie rośnie, ale przy Twoich hektarach to pewno by nie też nosiło

Julciu .., przy takim małym bzdecie , to człek ma problem odwrotnie proporcjonalny do wielkości .., wszystko jest jak na dłoni i nic się nie ukryje ..
gierczusia 22:22, 04 kwi 2013

Aaaa ... Hu Hu panki... To powinno być moje nowe zawołanie ... Supi
Kindzia 08:06, 05 kwi 2013

I rewelacyjna instrukcja!!!!!!!!!!! Fajnie idzie, masz rękę Julciu
A co zrobiłaś z tą "moją" rogownicą? Takie sadzonki doniczkowe ładne były...

JulkAd 15:22, 05 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
I rewelacyjna instrukcja!!!!!!!!!!! Fajnie idzie, masz rękę Julciu
A co zrobiłaś z tą "moją" rogownicą? Takie sadzonki doniczkowe ładne były...

Kasiu Twoja rogownica została zadołowana i czeka na miejsce ...a Twoje się przyjęły?
JulkAd 15:26, 05 kwi 2013

asc napisał(a)
A pro po globusa pozwolę sobie na mało wybredny dowcip........ nauczycielka i globus.. takie skojarzenia..swego czasu tak się witaliśmy...

Przychodzi do klasy z trudną młodzieżą pankową nowa nauczycielka geografii i mówi do dzieci:
-Dzień dobry dzieci. Od dziś będę was uczyć geografii. Zacznijmy od tego co to jest globus.
Na to cała klasa odpowiada chórem:
-Spier*alaj stara ku*wo !!
Na to nauczycielka wybiega z klasy z płaczem i idzie o wszystkim poinformować dyrektora. Na to on odpowiada:
-Teraz kobieto patrz i się ucz !!
Po rozmowie dyrektor pierwszy wchodzi do klasy i wrzeszczy :
- HU, hu, hu panki !!
Na to klasa odpowiada :
- Hu, hu panie dyrektorze!!
Dyrektor zapowiada:
-Hu hu panki, dziś nauczymy się jak zakładać kondoma na globus.
Na to cała klasa :
-A co to jest globus
Na to dyrektor:
-A to właśnie wam wytłumaczy nowa pani od geografii.....

Wiec Hu, hu panki

U mnie nie jest tak źle, ale podejrzewam, że u Eli w szkole (na gimnazjalnym etapie rozwoju - stwierdzam po nielogicznych zachowaniach mojego Dziewczęcia) nie jeden przypadek by się znalazł
JulkAd 15:29, 05 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Julciu .., przy takim małym bzdecie , to człek ma problem odwrotnie proporcjonalny do wielkości .., wszystko jest jak na dłoni i nic się nie ukryje ..

No wiem o co chodzi, przy prawdziwych arach się wszystko rozmywa...ale u mnie też w każdy kąt można zajrzeć dlatego ważne jet dopracowanie szczegółów...no nic, wiosna i lato przed nami, u mnie jak nie ten rok to następne...mam nadzieję