Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 23:16, 08 cze 2013

asc napisał(a)
Dzieki za chęci podzielenia się oraz za chęć pomocy w ogrodzie.... na moich "hektarach" to robota nie do przerobienia.... dziś stwierdziłam, że co można zrobić w moim ogrodzie w jeden dzień? M stwierdził, że wykosić trawnik...a lepiej.. bo ja stwierdziłam że jedno wielkie G.

Aniu pewno gdybyś zwołała Człowieków z Ogrodowiska do pielenia to takich jak ja znalazłabyś na pęczki, bo atmosfera u Ciebie niesamowita
JulkAd 23:18, 08 cze 2013

asc napisał(a)
Żółte i niebieskie...... myślę... ale nie dziś..dziś jestem zgon

Idź i odpoczywaj bo Ci się należy
Mala_Mi 11:41, 09 cze 2013

Buszowałam na wątku spotkaniowym, zanim się wykąpałam to 2 z minutami zaliczyłam.... a teraz idę zrobić ci te trzykrotki
bociek 12:51, 09 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Kasiu żebych to ja wiedziała co zacz? Dostałam od znajomej, a darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby....nie identyfikowałam, może kiedyś.....a z cmentarzem to mi się wiele roślin kojarzy.....począwszy od tujek....

Ladna jest, cholewcia Masz racje, sporo jest roslin kojarzacych sie cmentarnie Barwinek tez, a go mam
Mala_Mi 13:00, 09 cze 2013

Mam 2 trzykrotki, jedna to kępa sobie rośnie i mogę z niej uszczknąć kawałek...

Albo sporo mogę ci ukopać z tej kępy bo i tak do przesadzenia/wyrzucenia... nie wiem jeszcze.. może posadzę kawałęk na nowej rabacie, bo stąd muszę to wykopać.. jest nieco jaśniejsza od poprzedniej. Mało kwatów bo dopiero zaczynają kwitnąc Na spotkanie u Alinki mogłabym przywieźć... albo Ty albo ktoś od Ciebie z rejonu napewno będzie.

JulkAd 13:01, 09 cze 2013

bociek napisał(a)

Ladna jest, cholewcia Masz racje, sporo jest roslin kojarzacych sie cmentarnie Barwinek tez, a go mam

Jak chcesz to Ci wykopię i wyślę....trochę jej mam....i tej zielonej z białym obrzeżem i z białym środkiem też
JulkAd 13:07, 09 cze 2013

asc napisał(a)
Mam 2 trzykrotki, jedna to kępa sobie rośnie i mogę z niej uszczknąć kawałek...

Albo sporo mogę ci ukopać z tej kępy bo i tak do przesadzenia/wyrzucenia... nie wiem jeszcze.. może posadzę kawałęk na nowej rabacie, bo stąd muszę to wykopać.. jest nieco jaśniejsza od poprzedniej. Mało kwatów bo dopiero zaczynają kwitnąc Na spotkanie u Alinki mogłabym przywieźć... albo Ty albo ktoś od Ciebie z rejonu napewno będzie.

Aniu Kochana...mój Synuś dzisiaj w Bieszczady rusza. Jedzie tam i z powrotem przez Rzeszów, dam Ci znać kiedy będzie wracał. A może Ty czegoś potrzebujesz....chociaż moje włości skromne, to Ci coś wpadło w oko?
Mala_Mi 13:26, 09 cze 2013

Synuś jedzie autem, sam z kolegami??? Mogę mu kopnąć i podrzucić, albo niech zajedzie jak może..
JulkAd 16:59, 09 cze 2013

asc napisał(a)
Synuś jedzie autem, sam z kolegami??? Mogę mu kopnąć i podrzucić, albo niech zajedzie jak może..

Już wiesz jak jedzie
bociek 17:42, 09 cze 2013

Julis, dziekuje, ale na razie nie mam gdzie jej wsadzic Ale jak mi wpadnie do glowy jakies miejsce to sie zglosze, naprawde dziekuje za propozycje

Co do trzkrotki, mialam ja i cieeeeeezko bylo sie jej pozbyc, bo odrastala z najmniejszego kawaleczka. Jest ladna, nie ulega watpliwosci, ale tez jest mocno ekspansywna.