Zuza, zdolne małżeństwo jednym słowem jesteście. Takiego M pozazdrościć, żoną się opiekuje w czasie choroby i jeszcze dekoracje wiosenne zrobi. Obrazy piękne, zdolniacha z ciebie.
Ten sypialniany obraz, chyba motywować będzie ślubnego do utrzymywania kondycji!
Gratuluję zdolności i efektów. Ale już więcej nie choruj!
Bożenko my jesteśmy takim weekendowym małżeństwem, więc nigdy nie było u nas podziału na prace męskie i damskie. Ja wymieniam np. opony w samochodzie a on wykonuje nieraz typowo nie męskie czynności i tak sie uzupełniamy.
Haniu, ślubny cały czas utrzymuje kondycję (taka ma pracę). Znajomi nawet dopatruja się podobieństwa w tym obrazie. Powieszę sobie w sypialni i będę się wpatrywac przez najbliższe miesiące w ten obrazek.
Irenko, bo najważniejsze to tak wychować męża żeby pasował do nas. Mam nadzieję, ze tego nie przeczyta, a jak przeczyta to uzna to za niezły dowcip. Nie wiem jeszcze dokładnie kiedy będe, bo to wszystko zależy od terminu wylotu M. Jak będe miała juz sprecyzowane plany to dam znać.
Witam!
Wiosenne kwiatki prześliczne, też ju bym sobie bratki kupiła, ale zapowiadają u mnie dość duże przymrozki, więc u Ciebie będę je oglądać
Pozdrawiam