Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

zuza12 09:21, 21 lut 2013

jotka napisał(a)
Zuziu, zdrowia życzę i mam nadzieję, że Twoja kuracja zadziała

Jolu problem w tym, ze moja kuracja juz nie działa i trzeba sie wspomóc lekarzem. Sama jestem sobie winna, bo wychodziłam z domu na taras w samej bluzeczce, to teraz skrzypię jak nienaoliwione zawiasy i kaszlę jak niewiem co.
Celina 10:11, 21 lut 2013

Kuruj się Zuziu ,bo coś musisz zrobić z zakupami.

Praca w ogrodzie wymaga krzepy!
Urszulla 10:15, 21 lut 2013

zuza12 napisał(a)
Wczoraj po południu pojechałam do apteki, bo niestety znowu mnie rozłożyło i właśnie za godzinę biegnę do lekarza.
Zobaczcie, z czym wróciłam do domy. Najpierw piersze lekarstwo, to na oczy:

A to już leki o przedłużonym działaniu:

Fajne Prawdziwe lekarstwa.

widziałaś ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=wuQkPdKU0WM
Bogdzia 10:29, 21 lut 2013

Troszkę wiosny juz kupiłaś a teraz się kuruj bo śnieg może stopniec w każdej chwili. Zdrówka życze.
zuza12 11:51, 21 lut 2013

Dziewczyny, wróciłam z litrem syropów i tuzinem tabletek. Mam nadzieje, że to pomoże a nie zaszkodzi mojej wątrobie.
Ulu - filmik zobaczę w domu, bo w pracy jak komputer jeszcze z ubiegłego wieku i brakuje mu głośników, ale nawet niemy początek filmu wygląda zachecająco.
Milka 13:05, 21 lut 2013

Urszulla napisał(a)

Najfajniejsze lekarstwa jakie widziałam
eliza3 17:08, 21 lut 2013

Zuza, zdrowia, zdrowia, zdrowia
jotka 17:20, 21 lut 2013

zuza12 napisał(a)

Jolu problem w tym, ze moja kuracja juz nie działa i trzeba sie wspomóc lekarzem. Sama jestem sobie winna, bo wychodziłam z domu na taras w samej bluzeczce, to teraz skrzypię jak nienaoliwione zawiasy i kaszlę jak niewiem co.

Robiłam podobnie, wychodząc boso i roznegliżowana na balkon Ale po paru takich przeziębieniach teraz włącza mi się alarm zanim otworze drzwi balkonowe Pij te syropy i niech szybko pomagają

Tulipany boskie Lubię takie w pakach
Ciekawa jestem, czy będziesz zadowolona z Ismeny - moja mnie rozczarowała w zeszłym roku tak, że nawet jej nie wykopałam na zimę ...
an_tre 19:33, 21 lut 2013

zuza12 napisał(a)
Wczoraj po południu pojechałam do apteki, bo niestety znowu mnie rozłożyło i właśnie za godzinę biegnę do lekarza.
Zobaczcie, z czym wróciłam do domy. Najpierw piersze lekarstwo, to na oczy:

A to już leki o przedłużonym działaniu:

Hej Zuza jakie cudowne leki sobie zaaplikowałaś byłam wczoraj w obi ale kupiłam tylko nasionka kobei, białego ubiorka i dzwonków irlandzkich, jak widzisz tylko te o przedłużonym działaniu a dla oczu na teraz nic nie wybrałam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
JulkAd 20:33, 21 lut 2013

Zdrówka Zuza. Buziaki wieczorne