Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Gardenarium 07:46, 13 lut 2013

Witaj Aniu, zapuszczaj korzenie i pokazuj co tam przekopujesz, a nawet jak leżysz na trawie

Instagram Ogrodowiska
kejta 15:52, 16 lut 2013

Witam. Mam na imię Kasia. Mam powiedzmy z 20 lat;p;p
Mieszkam na wsi niedaleko Opola. Mam niewielki ogródek, którego pielęgnacja zajmuje mi sporo czasu i frajdy. Pobyt na forum i informacje tu zdobyte będę wykorzystywała w praktyce. Myślę że i moje skromne doświadczenie na coś się przyda;]
Pozdrawiam
Gardenarium 18:15, 16 lut 2013

Oczywiście, mamy koleżanki dla Ciebie i kolegów Zapuszczaj wątek

Instagram Ogrodowiska
natalie 23:46, 16 lut 2013

Witam prawie rówieśniczkę
ATK 21:40, 23 lut 2013

Witam, mam na imię Ania. Mieszkam w Białymstoku, w lipcu 2013 przenosimy się (mąż, córka 5 lat i syn 2 lata) do narożnej szeregówki z ogrodem 344 m2 (obecnie ziemia, a nie ogród). Szukam inspiracji, podpowiedzi i zdecydowanie pomocy, gdyż ogorniczka ze mnie tylko doniczkowa. Serdecznie pozdrawiam z białego Białegostoku.
Gardenarium 08:47, 24 lut 2013

Załóż wątek Aniu, łatwiej uzyskasz pomoc i podpowiedzi

Instagram Ogrodowiska
krystyna_ 18:45, 26 lut 2013

Witam wszystkich na imię mam Krystyna.
To jest pierwsze forum na którym się zarejstrowałam.
Licze na waszą pomoc i wyrozumialość.
Ewa_z_Wiejsk... 23:59, 26 lut 2013

Jestem Ewa, Ewa z Wiejskiego Ogrodu. Ogrodniczką jestem z wyboru. Mój wiejski ogród położony jest w sercu Kaszub. Jest młodziuteńki, bo ma dopiero 6 lat ... Tak bardzo chciałabym, aby chodź trochę przypominał angielskie ogrody.
hanka_andrus 09:54, 27 lut 2013

Witaj Ewo!
Rozgość się!
Betka 14:48, 01 mar 2013

Witam ! Mam na imię Beata jestem mamą dwójki wspaniałych dzieciaków no i mam męża który jest bardzo kochany i zapracowany Mieszkam w woj.lubelskim obok Łęcznej . Moją działkę mam od niedawna (tata przepisał na mnie ) ponieważ rodzice są rolnikami działka nie jest jakoś specjalnie zagospodarowana - na koszeniu trawy się kończy.
Chciałabym to zmienić, roślinki towarzyszą mi od nie dawna ale od jakiegoś czasu na wiosnę dostaję "ogrodowego fioła" Postanowiłam wziąć się za porządki na działce i już od jakiegoś czasu podglądam trochę ty trochę tam ! Mam nadzieję że no podglądaniu się nie skończy i chciałabym założyć swój wątek tylko jakoś nie mam co pokazać więc się z tym wstrzymam Zagościłam już na forum
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2861-naturalny-strumien-ciek-wodny-row-w-ogrodzie
Marzę o wątku "Nasze ogrody" i mam nadzieję że kiedyś go założę
Bardzo się cieszę że ty trafiłam
Pozdrawiam

PS dziękuję za wszystkie rady które od was dostałam (forum:Naturalny strumień, ciek wodny, rów w ogrodzie)