Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

danutakruszc... 16:36, 01 mar 2013

Pozdrawiam z Kruszwicy - legendarnej stolicy Polski. Podobają mi się ogrody w stylu angielskim i namiastkę takiego chciałabym stworzyć u siebie. Zacznę chyba od typowej angielskiej rabaty bylinowej. Proszę o rady i zdjęcia.
Gardenarium 16:51, 01 mar 2013

Witam zaglądaj na wątki na ten temat i do artykułów ogrody angielskie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2642-rabaty-angielskie?page=2

A tutaj masz około 70 artykułów o ogrodach angielskich, w których byłam, Popatrz na galerie zdjęciowe.

https://www.ogrodowisko.pl/tag/ogrody-angielskie

Instagram Ogrodowiska
danutakruszc... 20:33, 01 mar 2013

Dziękuję za odpowiedź. Dodam, że od dłuższego czasu poszukuję informacji na temat ogrodów angielskich i właśnie w ten sposób trafiłam na stronę ogrodowiska. Przeczytałam i obejrzałam wiele Pani relacji z wizyt w Anglii i oczywiście, zachwyciłam się nimi. Może uda mi się coś przenieść do mojego ogrodu. Pozdrawiam
gulczasek85 15:49, 03 mar 2013

Witam serdecznie
Jestem tu z Wami już jakis czas rzadko sie jednak udzielam, ponieważ mam małe dzieciatko, które nie pozwala mi na zbyt długie siedzenie przy komputerze niestety
Jednak maleńka rośnie wiec i czasu mam troszke wiecej i mam nadzieje ze cześciej bedę mogła o cos zapytać i pogadać z Wami.
Ja dopiero zakładam swój ogród wiec wszelkie rady i pomysły będą mile widziane
Pozdrawiam
Gardenarium 16:38, 03 mar 2013

Załóż swój wątek, wtedy będzie łatwiej doradzić.

Instagram Ogrodowiska
Kornel 17:45, 04 mar 2013

Witam
Jestem na forum od paru godzin. Swoja przygodę z ogrodem dopiero zaczynam wiec mam nadzieje ze swoimi cennymi radami i doświadczeniami pomożecie.
Pozdrawiam
Gardenarium 19:12, 04 mar 2013

Pewnie, że pomożemy, Masz tutaj tyle inspiracji i życzliwych osób, że koniecznie udzielaj się i pytaj, a nawet załóż swój watek. Kiedyś z rozrzewnieniem wspomnisz swoje początki
Pozdrawiam i zapraszam do siebie. Link w podpisie. Aktualna cz. II.

Instagram Ogrodowiska
gladiola 19:50, 10 mar 2013

Witam serdecznie
Na forum jestem od bardzo dawna jako obserwator nie dawno się zalogowałam.
Bardzo lubię oglądać poczynia innych ogrodników. Moja przygoda z ogrodem trwa już 17 lat z pewnymi załamaniami ale, po jakimś czasie wszytko się unormowało to moja odskocznia od codzienności mój raj
Pochodzę z okolicy Brześcia Kujawskiego.
Gardenarium 20:02, 10 mar 2013

Witaj Gladiola, może założysz swój wątek? Będzie raźniej.

Instagram Ogrodowiska
gladiola 20:19, 10 mar 2013

Dziękuję za zaproszenie,założe wąek i pokażę stopniowo w pierwszych dniach wiosny.
Pozdrawiam
Anita