Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Johny 23:20, 01 kwi 2013

Witam wszystkich serdecznie
Nazywam się Jonatan Puls
trafiłem na forum dopiero dzisiaj szukając jakiegoś miejsca wymiany poglądów i jakiejś kopalni wiedzy
mam nadzieje, że w końcu znalazłem
jestem absolwentem Technikum Architektury Krajobrazu i staram się aktywnie włączać się do zmian w naszym otoczeniu
Gardenarium 11:16, 03 kwi 2013

Witamy Johny na Ogrodowisku.

Instagram Ogrodowiska
moniczka76 11:31, 03 kwi 2013

Witam serdecznie mam na imię Monika. Zagladam do Waszych ogrodów juz prawie od roku ciagle mi brakowało odwagi żeby sie odezwać. Jesteście tak cudownymi ludzmi że dzisiaj przełamuje lody dosłownie i w przenośni pozdrawiam ciepło.
giza 11:35, 03 kwi 2013

Witaj, Monika Łam dalej lody, bardzo nam tego trzeba !
Jesli masz ogródek to zakładaj czym prędzej watek i ..pokazuj, pokazuj, pokazuj!
Ala106 13:24, 05 kwi 2013

Witam serdecznie, jestem Ala i zaczynam przygodę z ogrodem. Już troszkę zieleni rośnie koło domu, ale tak naprawdę to będzie pierwszy nasz sezon ogrodowy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Debra 17:10, 05 kwi 2013

Melduje się i ja z moim niewielkim jeszcze nie ogrodem, bo w trakcie tworzenia.
Mam już swój wątek i tam będę opowiadać jak to było, pokazywać co sadziłam, co sadzę i będe wdzięczna za wszelkie komentarze, rady i uwagi, bo pomimo wielu lat kontaktu z roślinami nadal się uczę i na pewno popełniam wiele błędów.
Tutaj - nie mam wątpliwości - mam się od kogo uczyć, szukać pięknych wzorów do naśladowania, zadawać pytania i ewentualnie dzielić się tym, co juz sama wiem.
Agniecha 13:40, 09 kwi 2013

Witam serdecznie,
w zeszłym roku skończyliśmy budowę domu, ale niestety nie starczyło czasu ani środków na upiększanie naszego ogródka.
Działkę mamy niewielką, bo tylko 500m2, odjąć część na dom i już zostanie z tego skrawek tylko, ale marzy nam się takie miejsce w stylu ogródka miejskiego. Niewielkiego, ale doskonale zaprojektowanego i prowadzonego.
Mam nadzieję, że na forum znajdę interesujace mnie rozwiązania i jednocześnie będę mogła się pochwalić może już niedługo swoim ogródkiem
madzielena 11:00, 10 kwi 2013

Agniecha napisał(a)
Witam serdecznie,
w zeszłym roku skończyliśmy budowę domu, ale niestety nie starczyło czasu ani środków na upiększanie naszego ogródka.
Działkę mamy niewielką, bo tylko 500m2, odjąć część na dom i już zostanie z tego skrawek tylko, ale marzy nam się takie miejsce w stylu ogródka miejskiego. Niewielkiego, ale doskonale zaprojektowanego i prowadzonego.
Mam nadzieję, że na forum znajdę interesujace mnie rozwiązania i jednocześnie będę mogła się pochwalić może już niedługo swoim ogródkiem

Witaj Agniecha!

Jest tu tyle różnych pomysłów, że na pewno znajdziesz coś dla siebie! Wiem, bo sama znalazłam tu już mnóstwo pomysłów i inspiracji!

Trzymam kciuki i pozdrawiam!
Martek 11:10, 10 kwi 2013

Witam Wszystkich przybyłych w swoim imieniu
Pozdrawiam
Olasta 22:37, 13 kwi 2013

Ależ ze mnie gapa Dopiero teraz znalazłam miejsce na powitania.
Mam na imie Ola. Swój ogród mam już od 2 lat a na ogrodowisku siedze juz z pół roku. Podczytuje i podglądam bezwstydnie
Po przeczytaniu wątku o projektowaniu okazało sie że popełniłam wsz mozliwe błędy. Ale wsz przede mną. Im więcej oglądam tym mam większy mętlik w głowie, ale po każdej burzy wychodzi słońce i na to czekam . Wtedy będę mogła coś pokazać. Na razie mam tylko jakies nieudane rabatki, których nie ma co oglądać, wstyd pokazywać.
Stawiam głównie na róże i szukam własnie inspiracji na rabaty różane. POdobają mi się też trawy i zastanawiam się jak je łądnie połączyć z różami.
Ogólnie robie podstawowy błąd: chciałabym mieć wsz
Uff, długi ten wstęp mi wyszedł.
No więc, WITAM!