Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

anushka 10:30, 17 mar 2013

Witam pięknie tak, spodobały mi się rabaty i te rzeźby ... dziwne ale fajne
Szukam tutaj pomysłów do swojego ogródka - jest taki wybór i tyle możliwości,że idzie oszaleć i w efekcie nie wiadomo na co się zdecydować hahaha
Gardenarium 22:33, 17 mar 2013

Jeśli nie wiesz na co się zdecydować, to poszukaj wskazówek tutaj. Przeczytaj z uwagą
Napisałam od serca, powinno pomóc, a jak nie pomoże to znajdziesz "rozgrzeszenie"

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/376-dobor-odpowiednich-roslin-do-ogrodu

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/374-planowanie-zmian-na-rabatach-i-w-ogrodzie

Instagram Ogrodowiska
Eveline 09:42, 20 mar 2013

Witam wszystkich bardzo serdecznie !!! Mama na imie Ewelina i od ponad 2 lat jestem posiadaczka domku z "ogrodem"...mieszkam razem z mezem i 3 malych dzieciaczkow w Niemczech..Marzy mi sie piekny ogrod i powoli krok po kroku darze do tego... Mam nadzieje ze polubicie mnie i bede mogla liczyc czasem na Wasza pomoc, gdyz ekspertka ogrodowa nie jestem... ps. zakochalam sie w Waszych ogrodach, gdy tylko zrobi sie cieplej to wkleje kilka fotek pozdrawaim
Gardenarium 11:12, 20 mar 2013

Witam, masz koleżanki np. Kasiek na bawarskich ścieżkach.. Odwiedzaj ją jak założysz swój wątek. Zapraszamy

Instagram Ogrodowiska
Eveline 11:23, 20 mar 2013

Dziekuje napewno skorzystam juz niedlugo wkleje fotki
Gardenarium 14:02, 20 mar 2013

Zobacz na mapę https://www.ogrodowisko.pl/mapa-ogrodow

Mamy też ogrody w Norwegii, Francji, Anglii. Holandii

Instagram Ogrodowiska
Eveline 22:53, 20 mar 2013

Sliczne te Wasze ogrody a Pani ogrod Pani Danusiu to marzenie raj na ziemi...ja narazie walcze i walcze z moim ugorem Chcialam namalowac sobie projekt mojego ogrodka ale takie "bazgroly" mi wyszly ze nic tam niewidac )
Tamaryszek 17:15, 25 mar 2013

Dzień dobry!
Od dawna odwiedzam Ogrodowisko – to bardzo przyjazne miejsce , a wiedzy i inspiracji nigdy nie za wiele. Tym bardziej , że przyjemności ogrodnictwa odkryłam dopiero kilka lat temu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich pasjonatów ogrodnictwa!
Gardenarium 20:08, 25 mar 2013

Ja także pozdrawiam i aktualnie pomagam przy wklejaniu zdjęć. Na pewno się uda

Instagram Ogrodowiska
iwonav23 13:20, 01 kwi 2013

Witam bardzo serdecznie wszystkich miłośników zieleni, z wyjątkową szefową Danusią
na czele. Ogrodowisko mnie zauroczyło swoim pozytywnym klimatem, bezcenną wiedzą ludzi wzajemnie się wspierających w sukcesach i porażkach ogrodowych i nie tylko...........
Mam na imię Iwona, wiek powiedzmy średni, mieszkam w Łodzi, i właśnie w mieście, mieszkając
w tzw. szeregówce stworzyłam małą namiastkę zielonego ogrodu, bo przecież cudownie jest mieć
coś zielonego przed domem. Ale jeszcze lepiej porozmawiać o tym z innymi, dla których zieleń stanowi pasję i radość.
Jak tutaj trafiłam? Bardzo prosto. Szukałam kiedyś informacji na temat hortensji bukietowych, które wielbię od pierwszego kwitnienia. I znalazłam skarb- olbrzymią kopalnię wiedzy i inspiracji, czyli
Ogrodowisko. Znam Portal od miesięcy, ale dopiero teraz się ujawniam, co myślę mi wybaczycie.
Jeśli więc pozwolicie- dołączę do Waszego grona.
Na powitanie optymistyczny akcent.