Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Gardenarium 19:40, 28 sty 2013

Kasiu Kitku, zakładaj, nic się nie bój, My jak widzisz "nie gryziemy" a ciepło każdego przyjmujemy i z serca doradzamy

Instagram Ogrodowiska
kitek81 23:36, 29 sty 2013

Witam i na wstępie dziękuję za przywitanie i zachęcenie do założenia własnego wątku Jak widać w podpisie już jest
A tak na marginesie, nawet w zakładkach mam link do Twojego ogrodu, ale "W gąszczu u Tess" Więc jak tu już raz zajrzałam, to będę zaglądać częściej-jeśli można
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wsparcie :*
hania78 15:32, 31 sty 2013

Witam! Mam na imię Hania. Jestem bardzo początkującą ogrodniczką amatorką. Mam dużo poysłów na swój mały ogródek, ale potrzebuję porad osób znających się nieco bardziej i mam nadzieję, że tu coś znajdę
Gardenarium 20:06, 31 sty 2013

Ogrodowisko to kopalnia pomysłów, tylko załóż watek albo pytaj i szukaj w wątkach tematycznych.

Instagram Ogrodowiska
AgataBC 15:39, 01 lut 2013

Witam mam na imię Agata i od kilku lat wraz z mężem mieszkam w lesie w połowie drogi Kalisz-Konin. Działka ma 1000m2, z czego ok 300m zaadoptowałam na ogród. Od kąd tu mieszkam interesuję się ogrodami, prenumeruję różne czasopisma ogrodnicze, zwiedzam piękne ogrody, rzadko też rozstaje się z aparatem (Nikon Coolpix p7100). Ale czasu na pielęgnowanie swojego ogrodu nie mam zbyt wiele, w zasadzie obmyśliłam kilka rabat, w większości krzewy, drzewa, byliny. Moimi ulubionym roślinami są różaneczniki, wrzosy, lawenda, trawy, goździki i róże (w moim ogrodzie tych roślin najwięcej). Bardzo lubię też duże, stare drzewa. Pod domem mamy bardzo stary rozłożysty kasztan-pień ma spokojnie 2m w obwodzie. Styl w ogrodzie dla mnie ze względu na okolicę jest leśny, choć lubie i łącze go ze stylem angielskim i wiejskim. Podoba mi się wiele z waszych ogrodów, i miło, że można tu poszukać pomocy i inspiracji jeśli chodzi o ogrody. Stopniowo będę tworzyć posty z moimi rabatami. I podzielę się moimi zdjęciami z pięknych zakątków w mojej okolicy. Pozdrawiam wszystkich i życzę szybkiej wiosny w ogrodach ))

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2789-ogrod-w-lesie-projekt-pomozecie
morana 17:21, 03 lut 2013

Pięknie wszystkich witam
Podpatruję Ogrodowisko od jakiegoś czasu. Czytam, notuję, utrwalam Wszystko po to, bo podjęłam decyzję - chcę piękny warzywniak. Teren spory, ale nie zagospodarowany. Koncepcji mnóstwo, pomysły się mnożą dzięki Wam. Na pewno dam radę, niech no tylko w mojej głowie powstanie projekt. Liczę, że i ja kiedyś pochwalę się zdjęciami. Na razie czeka mnie dużo pracy. Ale jest sojusznik w mężu, no i Wy jesteście.
Aaaa i jeszcze to - chyba powinno być na początku. Mam na imię Marzena i pozdrawiam wszystkich z Gór Świętokrzyskich
mdvgear 19:00, 03 lut 2013

Witam
Trafiłem tu kiedyś przypadkiem poszukując jakiejś rośliny do ogrodu i zostałem. Co prawda nie mam za dużo czasu ale jak tylko mogę to staram się zaglądać do ogrodowiska. Podziwiam, oglądam i jestem pełen podziwu dla waszej pracy i zaangażowania. Można tu znaleźć dużo inspiracji dla ogrodowego samouka jakim jestem. Dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Może pokażę parę zdjęć mojego ogrodu .
Serdecznie pozdrawiam Romek
[img
Gardenarium 19:16, 03 lut 2013

Witaj Romku, chyba jesteś pierwszym Romkiem na Ogrodowisku, rodzynek nam się trafił. Koniecznie załóż swój wątek, a będziemy Cię odwiedzać

Instagram Ogrodowiska
giza 13:21, 07 lut 2013

Witam wszystkich serdecznie
Postanowiłam dołączyc do koła pasjonatów ogrodów.
Jestem poczatkującą w tej mierze, ale zapału we mnie duzo i mam nadzieję podpatrywać tu, uczyć się, za pozwoleniem takze ściągać wybrane pomysły do swojego pustawego jeszcze ogródka. Przegladam Wasze watki, dech mi zapiera ogrom talentu i pracy jaki wkładacie w Wasze ogrody. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
giza
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2819-trudne-zlego-poczatki-w-ogrodzie-gizy
Wiki 21:04, 09 lut 2013

Witam wszystkich. Zarejestrowałam się niedawno i postanowiłam się przywitać z wami wszystkimi Mam nadzieję, że będę mogłą tak jak i wy dzielić się swoimi doświadczeniami jak i obrazami kwiatów oraz ogrodu. Pozdrawiam miło.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies