Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

jozefinkaz 09:30, 12 lut 2014

Cześć wszystkim!
Na imię mam Józefina i jestem ogrodowym analfabetą
Kocham roślinki, do niedawna bez wzajemności :/
Od roku mam ogródek więc w poszukiwaniu różnych informacji trafiłam na wasze forum- podziwiam wiedzę, pomysły i zdjęcia z waszych ogródków.
Na pewno zostanę tu dłużej
Pozdrawiam wszystkich
hannastg_bla... 21:33, 12 lut 2014

Witam serdecznie- mam na imię Hanna podziwiam od lat Waszą wiedzę i fachową pomoc. Mam pytanko czy da się uratować tego 13letniego iglaka

,czy nie jest za stary na podcinanie i krztałtowanie by coś z niego zostało--z podziękowaniem wierna fanka.
zuzanna 19:33, 14 lut 2014

Witajcie!
Mam na imię Asia.
Jestem oczarowana waszymi ogrodami. Podziwiam was za pasję z jaką tworzycie i realizujecie wasze plany, za wytrwałość i dokładność.
Marzę o tym by i mój ogród kiedyś wyglądał tak pięknie.
pozdrawiam
monibob 20:51, 14 lut 2014

Bardzo serdecznie witam wszyskich użytkowników.
Od dzisiaj staliśmy się z mężem posiadaczami prawie 300 metrowej działeczki R.O.D pod Poznaniem, blisko miejscowości Kórnik. Było to nasze, a zwłaszcza moje wieloletnie marzenie, od czasu gdy zamieszkałam w mieście, uprzednio żyjąc 27 lat na wsi, we własnym domu z ogródkiem, lasem i łąką.
R.O.D pod samym lasem pozwala za małe pieniądze poczuć się na "swoim". Jesteśmy dumni tym bardziej, że to tylko i wyłącznie nasz własny dorobek.
Myślę, że jak wrócę od rodziców do domu (teraz mam ferie), to założę swój wątek.
Przyjmiecie mnie?
Dodam, że ogrodnictwem interesowałam się nie tylko z musu, ale i ze szczególnej miłości do przyrody, która po prostu zawsze we mnie była. Kiedyś jako nastolatka pracowałam w wakacje we wielkiej szkółce roślin ozdobnych i potem wyżywałam się u rodziców. Odkąd mieszkam w mieście był tylko balkon. To zdjęcie z zeszłego roku:

Od tej wiosny powolutku, na ile skromne środki pozwolą będziemy się urządzać na działeczce. Do napisania
Gardenarium 16:04, 15 lut 2014

hannastg_blaszak napisał(a)
Witam serdecznie- mam na imię Hanna podziwiam od lat Waszą wiedzę i fachową pomoc. Mam pytanko czy da się uratować tego 13letniego iglaka

,czy nie jest za stary na podcinanie i krztałtowanie by coś z niego zostało--z podziękowaniem wierna fanka.

Kosodrzewiny nie da się radykalnie odmłodzić, trzeba to było robić systematycznie. Nie odbije teraz z "kikutów".

Instagram Ogrodowiska
inka2 13:13, 17 lut 2014

Hej, tutaj Inka, mam nadzieję, że uda mi się jakoś wyprowadzić mój ogródek na prostą z Waszą pomocą
waldek727 07:10, 20 lut 2014

Witam wszystkich użytkowników ,,Ogrodowiska". Ukłony dla Danusi i wszystkich moderatorów forum.
Mam na imię Waldek.
Warszawa jest miejscem w którym mieszkam i w którym mam swój skromny ogródek.
Spośród wszystkich ogrodów najbliższe mojemu sercu są ogrody które żyją w zgodzie z naturą.
Pozdrawiam.
Gardenarium 14:50, 21 lut 2014

Witam Waldku

Instagram Ogrodowiska
Pati 12:54, 23 lut 2014

Witam się i ja. Mieszkam pod Warszawą. W zeszłym roku zakończyliśmy budowę domu. Czas na ogród. Od zawsze kochalam zieleń i piękny ogród jest moim marzeniem. Na forum trafiłam przypadkiem kilka dni temu. Cudowne miejsce! Prawdziwa skarbnica wiedzy i inspiracji.

Zatem witam Wszystkich i każdego z osobna!
iwona0765 16:56, 23 lut 2014

Witam Cię bardzo serdecznie