Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Gardenarium 12:06, 07 sty 2014

Pamietajcie kochani, że obok forum istnieje strona główna i tam są artykuły i porady szerzej ujęte

Instagram Ogrodowiska
ewakatowice 11:31, 17 sty 2014

Witam serdecznie Was wszystkich, miłośników, pasjonatów zielonych zakątków 
Jestem posiadaczką ogródka przy domu szeregowym (niecałe 300 m2),zrodziła się we mnie chęć aranżacji tego skrawka. Podczas poszukiwań pomysłu na swój ogródek natrafiłam na ogrodowisko.
Im więcej przeglądam waszych zdjęć, tym bardziej jestem świadoma, że nie wiem od czego się zacząć by efekt był zadowalający.
Póki co witam serdecznie wszystkich i czekam na wiosnę bo już bym najchętniej poszła kopać, siać, grabić…
Gardenarium 12:52, 17 sty 2014

Witaj, witaj Trafiłaś w dobre miejsce.

Założyłaś już dwa wątki, w tym jeden w regulaminie jeden usunęłam, pozostał jeden w projektowaniu i już jest ok

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4072-aranzacja-ogrodka-przy-szeregowcu

Instagram Ogrodowiska
Katka 19:20, 19 sty 2014

Od dawna czytam Wasze posty oraz artykuły, wypadałoby wreszcie się przywitać .
A więc witam wszystkich zarówno tych piszących jak i tych tylko czytających Ogrodowisko – skarbnice wiedzy ogrodowej.

Jestem miłośniczką ogrodów i roślin od wielu lat. Do tej pory zajmowałam się niewielkim 5 arowym ogródkiem teraz przede mną zagospodarowanie 30 arów.

iwona0765 08:29, 20 sty 2014

Witamy serdecznie!
Kasiadziem 11:40, 22 sty 2014

Witam bardzo gorąco, chociaż za oknem jest nieco białego puchu.
Mieszkam na Opolszczyźnie, rośliny dla Mnie to życie, pasja i przyjemność.
Ogród mam od 5 lat, jestem w trakcie jego tworzenia. Z roku na rok się zmienia.
Moja miłość to też rośliny doniczkowe, które kolekcjonuję odkąd pamiętam ( tzn. od dziecka ).
Zachwycają Mnie wszystkie ogrody, chociaż wolę takie naturalne.
Uwielbiam też roślny w donicach, planuję mieć ich bardzo dużo.
Mam ponad ...... dzieści lat, ale duchem 20.

A o to moje dzieło w trakcie tworzenia, z perspektywy jednego kąta.

Gardenarium 13:30, 22 sty 2014

Witaj Kasiu, najpierw myslałam, że jesteś najmłodsza na Ogrodowisku, masz jeszcze Mateusza z ogrodu zimozielonego przy białym domu, ale on już do gimnazjum się udaje

Jeśli masz ochotę pokazuj swoje doświadczenia ogrodowe i załóż własny watek w naszych ogrodach

Witam Cię serdecznie. Zaczynasz wcześniej niż ja (miałam 14 lat). Będziesz ogrodniczką wspaniałą jeśli to Twoja pasja

To w końcu ile masz lat, bo widziałam 10 ??? zmieniłaś wiek (znaczy wpis)?

Instagram Ogrodowiska
Kasiadziem 22:35, 22 sty 2014

Oj 10 lat to miałam dawno temu. W tym roku skończę 43 lata.
Pozdrawiam
Gardenarium 14:10, 23 sty 2014

Przez chwilę taka cyfra była, więc dlatego tak napisałam, a nawet się ucieszyłam że nastolatka u nas będzie. Ale nie szkodzi po 40tce też dobrze jest

Instagram Ogrodowiska
Mirella 13:20, 24 sty 2014

Dzień Dobry,
Ogrodowisko poznałam w 2011 roku. Chciałam przesadzić wiekowy bukszpan i szukałam porady jak to zrobić i trafiłam na Ogrodowisko i tak się zaczęło Znalazłam nie tylko porady ale, także inspiracje i do tej pory byłam "cichym podglądaczem" ale w końcu zdecydowałam się przywitać. W moim ogródeczku królują róże angielskie, lawendy, bukszpany, lilie. Pozdrawiam Panią Danutę, forumowiczów i podglądaczy.