Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Adela 17:43, 02 lip 2018

Mam trzy duże kępy floksa szydlastego (delikatny róż i fiolet) które będę się pozbywać. Więc.... jeśli chcesz
ElzbietaFranka 21:18, 02 lip 2018

Napisalam o rozy bo tam Ciemny punkt ogrodu i troche by rozjasnil jakis kwitnacy krzak.
Moze jakas byline dlugo kwitnaca.

Nie wiem czy pisalam, ale tez wczoraj patyczki roz posadzilam do gory nogami do piasku po trzech tygodniach odwracam i sie beda ukorzeniac tez w piasku.

A jakie twoje kolory sa?
Bede zagladac bo lubie watki jak cos sie na nich dzieje, eksperymenty.
Mirka siejaca, trawy na okraglo nalezy podziwiac to cieszy oko jak sie oglada. Nie sztuka jest jechac do szkolki i posadzic jak ja to robie. Sztuka jest wyhodować. Cha cha.

Sztuka jest tez ogrod samemu zaplanować, go zrealizowac.i pozniej pielegnowac.

Pozdrawiam
malgorzata_s... 21:53, 02 lip 2018

Ula ale działasz Efekty widaćTrawka suuperowa a ten kosmos cudny
Urszulla 22:30, 02 lip 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Napisalam o rozy bo tam Ciemny punkt ogrodu i troche by rozjasnil jakis kwitnacy krzak.
Moze jakas byline dlugo kwitnaca.

Nie wiem czy pisalam, ale tez wczoraj patyczki roz posadzilam do gory nogami do piasku po trzech tygodniach odwracam i sie beda ukorzeniac tez w piasku.

A jakie twoje kolory sa?
Bede zagladac bo lubie watki jak cos sie na nich dzieje, eksperymenty.
Mirka siejaca, trawy na okraglo nalezy podziwiac to cieszy oko jak sie oglada. Nie sztuka jest jechac do szkolki i posadzic jak ja to robie. Sztuka jest wyhodować. Cha cha.

Sztuka jest tez ogrod samemu zaplanować, go zrealizowac.i pozniej pielegnowac.

Pozdrawiam

Tam jest jasno bo to południowe słońce świeci. Tylko lewą stronę przysłania drewutnia. Ja chyba zdjęcie robiłam o jakiejś dziwnej porze

Co do ukorzeniania róż to tego nie praktykuję ale sąsiadka próbuje. O odwracaniu nic nie słyszałam.

Moje kolory to biały, seledyn ( trochę zółci w różach i liliowcach )i fiolet.

Szukam roślin o jaskrawej zieleni. Jako nowość mam aralię sercową sun king do ciemnego zakątka.

Dzięki za pochwałę własnej twórczości. Ogród dla mnie jest sposobem na życie. Sąsiadka za płotem ma "zwierzyniec" a ja rośliny ozdobne lubię sobie tworzyć przestrzeń i widzę oczami wyobraźni kształt rabat. I ciągle mam niedosyt że mi to wolno idzie

Urszulla 22:49, 02 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ula ale działasz Efekty widaćTrawka suuperowa a ten kosmos cudny

Dzięki ciekawe czy kosmos zachowa kolor po wysiewie. Jeśli tak to z różowymi się pożegnam.

U mnie motylkowo

Urszulla 22:53, 02 lip 2018

Adela napisał(a)
Mam trzy duże kępy floksa szydlastego (delikatny róż i fiolet) które będę się pozbywać. Więc.... jeśli chcesz

Piszę się na fioletowy

Urszulla 22:08, 03 lip 2018

Morelowy ma krótką przerwę.
ElzbietaFranka 22:25, 03 lip 2018

Urszula kazdy watek ktory otworzysz u Zagajanki to jest o rozach.

Wpisz w szukaj Zagajanka i wyskocza jej watki

Portrety rozane, top lista 2016, 2017 i ogolny watek.
ewsyg 22:28, 03 lip 2018

Ula, my to się narobimy. Kręgosłup mnie dzisiaj boli. Krawężniki sama wkopuję i nie jest to trudne.

Ja nie robię rabat przy domu bo czekam z tym na otynkowanie murów.
Urszulla 22:31, 03 lip 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Urszula kazdy watek ktory otworzysz u Zagajanki to jest o rozach.

Wpisz w szukaj Zagajanka i wyskocza jej watki

Portrety rozane, top lista 2016, 2017 i ogolny watek.

Ok