Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 17:01, 15 mar 2015

anna_g napisał(a)
Ula słonko jest to pięknie jest. Od Kasi dzisiaj przywiozłam patyczki miśków i limek. Jak mi cos więcej wypuści (w zeszłym roku jeden misiek się przyjął) to sie chetnie z Toba podzielę pozdrawiam wiosennie

Aniu, niech Ci rosną. Ja patyczkowa nie rozmnażam bo się u mnie nie da. Ale będę miała do rozdania moje Magical Candle- może ktoś będzie chciał
EPODLAS 14:06, 20 mar 2015

U nas dzisiaj tak pięknie, że nie mogę uwierzyć że w niedzielę będzie gorzej. Mam jechać na działkę. Wyszły już przylaszczki u ciebie?
danuta_szwajcer 16:25, 20 mar 2015

Pozdrawiam Uleńko wiosennie) Pogoda cudna, w ogrodzie tyle krokusow kwitnie, juz za pare dni i tulipany będa te botaniczne, miodunka tez widze, ze juz zakwita Pracy u mnie oj duzo, bardzo duzo, tyle grabienia, obciniania ale fajnie jest Mialam ekipe co mi wierzbe obcięla i zabrali mi te gałezie z czego najbardziej się ciesze Pozdrawiam serdecznie
Urszulla 19:57, 20 mar 2015

EPODLAS napisał(a)
U nas dzisiaj tak pięknie, że nie mogę uwierzyć że w niedzielę będzie gorzej. Mam jechać na działkę. Wyszły już przylaszczki u ciebie?

Bożenko, nie mam. Rzeczywiście w niedzielę będzie chłodniej więc chyba z forum skorzystam ale jutro na pewno się pokręcę i jakieś chwasty powyrywam.
malgorzata_s... 20:01, 20 mar 2015

Ula gdzie się podziewasz?
Urszulla 20:02, 20 mar 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Pozdrawiam Uleńko wiosennie) Pogoda cudna, w ogrodzie tyle krokusow kwitnie, juz za pare dni i tulipany będa te botaniczne, miodunka tez widze, ze juz zakwita Pracy u mnie oj duzo, bardzo duzo, tyle grabienia, obciniania ale fajnie jest Mialam ekipe co mi wierzbe obcięla i zabrali mi te gałezie z czego najbardziej się ciesze Pozdrawiam serdecznie

Ja z obcinaniem jeszcze czekam. Myślę że w przyszłym tyg. będzie na to bardziej właściwy czas. U Ciebie chyba zacisznie i trochę cieplej.Z tym obcinaniem rzeczywiście masz kłopotów dużo, więc każda pomoc na wagę złotacałuję.
Urszulla 20:08, 21 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ula gdzie się podziewasz?

Gosiu, nie miałam w tym tyg. komputera albo czasu na forum. Wieczorami padałam, więc zaległości mam mnóstwo. W ogrodzie byłam tylko raz w tym tyg, ale nic nie obcinam bo ma być przymrozek jutro w nocy -10st. Jestem zła że dzisiaj nie kupiłam kapturów na rośliny. Dzisiaj myłam okna. Pogoda była niesamowita.
anna_g 20:34, 21 mar 2015

- 10 stopni???? Nie zgadzam się i mam nadzieję, że to będzie tak jak z tym śniegiem który niedawno "przepowiadałaś" W środę ma być podobno + 18 i ja się tego trzymam Patyczki wtyknięte w ziemie - podlane i czekam co będzie jak nic nie będzie to trudno a jak cokolwiek to swietnie Buziaki
Bogdzia 20:41, 21 mar 2015

Nie może byc aż tyle bo wszystko by zmarzło. Niemożliwe żeby az tak zimno było.U mnie okna nadal brudne, wolę w ogrodzie pracowac ale trzeba sie i za nie zabrac, Pozdrówka Ula.
WilczaGora 17:38, 22 mar 2015

u nas całą noc padał śnieg i Wilczą mamy pod kołderką