Ula nadrobilam zaleglosci u Ciebiepiekna rzeka szafirrkow,magnoli slicznie kwitnie,zazdroszcze trawnika moze podesle Ci inne zurawki,rozchodniki,Ice Dance
Włąśnie wczoraj myślałam że przydałaby się właśnie rzeczka plan obmyślałam jesiennytak, one są jasnoniebieskie z szarym- takie inne niż tradycyjne.Pozdr. kosiłam i grabiłam w tym tyg. 2 razyuwielbiam wiosną zapach trawy.
Krysiu,Rozchodniki rozmnażam. W zeszłym roku nawet dużą ilość sobie natworzyłam. IC też mam i rozmnażam co roku, ciągle mało, choć one są proste do rozsadzania.Żurawki są kapryśne, więc wolę rozmnażać jakieś 2-3 odmiany wypróbowane. Jak widzisz mam wszystko. Tylko za małe ilości, ciągle. W tym roku mam nadzieję że rozmnożę też rozplenice, bo je uwielbiam.
Trawnik skoszony
Ale wiesz, że te narcyze mnie nie zachwyciły. Miały być białe pełne a są żółtawe i takie nijakie. Szafirki takie właśnie chciałam delikatnie niebieskie.
A propos szafirków obmyśliłam plan pod jabłonką i będę działać jesienią.A jak się ciepło zrobi muszę uporządkować trochę trzmielinę żeby rzeczka szafirków miała swoje miejsce.