Dziewczynki moje kochane , spieszę sie wiec tylko wszystkim miłego dnia życzę , a ja lecę na spotkanie z koleżankami ze studiów , bede dopiero wieczorem. Miłego dnia wszystkim życzę.
A ja specjalistkę od rododendronów spytam o rh jakuszimski "Blurettia" - pani w szkółce bardzo mi go zachwalała i ... kupiłam sztuk 3. Teraz czytam i wujek google różnie o nim mówi. Czy ekspertka od rh ma jakies doświadczenia z tym okazem?
Pozdrawiam cieplutko
Tu masz koleżanki, aj a będę mieć Muminka.. i żelazko sie grzeje od godziny, bo ciagle coś muszę zrobić innego..
Deszcz pada.. ja go nie chcę, bo już sie topię w błocie..
Witam się Bogdzia pierwszy raz u Ciebie. Czytałam wątek i nacięłam się na to info o burzach no to całe lato przelatam z portkami pełnymi strachu.Ja wprost umieram ze strachu podczas burz.Jeszcze w ciągu dnia to pół biedy,ale w nocy to dla mnie istny horror
chodzę po Twoim wątku Bogdzia i wyjść z podziwu nie mogę!!!Cuda!
Zajęc w wekend nie zazdroszcze to dośc przykry obowiazek pracowac gdy inni leniuchuja ale jak mus to mus , za to pewnie bedziesz miała inne dni wolne na prace w ogrodzie żeby tylko wypadły w pogodne dni. Pozdrawiam Kasiu serdecznie.