Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

monteverde 23:29, 27 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Niełatwo zobaczyc dzikie żurawie , lubią miejsca niedostępne i w trudnym terenie wiec te zdjecia Nikity maja sporą wartośc dla takich amatorów jak my.
Rh przesadzaj tylko pamiętaj o wszystkich warunkach.

jakich?
alinak 23:47, 27 mar 2014

Bożenko żurawie wróciłam się oglądnąć ...bo znaczy że już zima nie wróci ...no to teraz mogę spać spokojnie ..pozdrawiam
malgocha1960 07:37, 28 mar 2014

Bożenko,żeby nie zaśmiecać ci wątku wstawiłam u siebie etykiety azalii.Jak możesz,zerknij proszę,bo nie wiem czy ta czerwona da radę w cieniu?
Agacia 13:20, 28 mar 2014

Bogdziu, tematy się wyczerpały?! To ja poproszę wiosenne zdjęcia Rododendronowego z perspektywy! Igraszkami ptaków również jestem zainteresowana. Nie mówiąc o raporcie z bieżących prac
Pozdrawiam serdecznie!
Mala_Mi 13:27, 28 mar 2014

A i na pewno żabki kumkają w stawie
Fotek ogrodu dawno nie robiłaś.... aż po prostu wstyd!! Jak tak można ????
Milka 14:20, 28 mar 2014

Bozenko, mam, dzieki i cmikam
popcorn 14:40, 28 mar 2014

Fotki, fotki!! Buziam i dobrej pogody na weekend życzę!! Żurawie widuję pod Augustowem, u nas nigdy..
pozdrawiam!!
Anita1978 16:03, 28 mar 2014

Nikita napisał(a)
Bogdzia zalogowałam się tylko na chwilkę (jestem po 16 godzinach pracy - padam ze zmęczenia) żeby Ci przekazać niespodziankę.
Śpieszę donieść, że z zagranicznych wczasów powróciły żurawie. Jeden bardzo prosił, żeby Cię
pozdrowić...
Zdjęcie nie najlepszej jakości, bo mgła była okropna

U mnie też były w tym roku-2 , w tamtym też. Widziałam je z okna na moim bezkresnym polu...
Bogdzia 19:57, 28 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Bogdziu dziękuję bardzo i to prawda że mam tych kosów za dużo, czasami mam wrażenie że zleciały się z całej okolicy . Ogólnie to lubię te ptaszory...
Buziam

Jak lubisz to może im wybaczysz te kradzieże????Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:00, 28 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)

Sorki... ale przeskakuję i dalej nie czytam.. wrócę na pismo obrazkowe... tego sobie nie daruję..

Powiedzieli, że taki ogród dwójki starszych ludzi, zrobiony samodzielnie bez niczyjej pomocy... jest miszczostwem świata absolutnym.... i to trzeba pokazać w święta.. festiwal koloru... patrzy sie na ogród i krzyczy się Wesołego Alleluja Bo jak ma nie być wesoło... tyle kolorów, aż żyć się chce... i czytam na necie komentarze na forum .. i dużo wpisów, że nie pokazują ogrodów zrobionych przez ludzi samodzielnie tylko zaprojektowane.. wiec TV da samodzielny ogród... a wszystkim szczęki opadną na podłogę..
A teraz dostanę burę za takie pisanie... a co... mam rację?????

Aniu to nie oni powiedzieli że ogród starszych ludzi , to ja mówie.Bura Ci się nalezy bo strasznie dużo nawymyślałaś ale ze Cię lubie ......to może jakoś daruję.Buziaki.