Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 15:44, 30 lip 2014

Ivvvona napisał(a)
Nadrobiłam nieco pisma obrazkowego, obejrzałam nowe liliowce - piękne Upał doskwiera bardzo, nic oprócz podlewania nie da się robić. Współczuję gradobicia, nas w tym roku na szczęście omijają takie "atrakcje". Pozdrawiam

Ja tez od dłuzszego czasu tylko podlewałam ogród i nic więcej nie dało się zrobic. dziś troszke popieliłam, lubię pracowac w ogrodzie.Gradu Ci nie zyczę absolutnie ale słoneczka przeplatanego deszczykiem to i owszem.
Bogdzia 15:45, 30 lip 2014

paniprzyroda napisał(a)
Gorąco, uff Ale ciepło pozdrawiam

Widzę że Ty i w te upały nie odpuszczasz i w ogrodzie pracujesz, ja już nie moge , muszę uważac. Pozdrawiam Mariolko.
Bogdzia 15:47, 30 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Zastanwiam się czy nie przywrócić liliowce na rabatę,., takie piekne pokazujesz!

Myślę ze one nie pasuja do Twojego ogrodu , no chyba ze na starosc jak juz nie bedziesz mogla pracowac a kwitnace roślinki bedziesz chciała miec. Teraz nie. Pozdrówka.
Mariusz 21:32, 30 lip 2014

Liliowce masz bardzo atrakcyjne , ostatnio powstaje ich od groma, nie sposób się połapać, do łask wracają też stare odmiany. Jak ogarnę się u siebie i z sobą, to poproszę Cię o wymianę, oczywiście, jeśli tylko jest taka możliwość. Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru
zawitka 21:36, 30 lip 2014

Bożenko rewelacja zdjęcia z motylkami Miłej nocki
Bogdzia 21:37, 30 lip 2014

Mariusz napisał(a)
Liliowce masz bardzo atrakcyjne , ostatnio powstaje ich od groma, nie sposób się połapać, do łask wracają też stare odmiany. Jak ogarnę się u siebie i z sobą, to poproszę Cię o wymianę, oczywiście, jeśli tylko jest taka możliwość. Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru

Mariusz oczywiście chętnie się wymienię kiedy tylko będziesz chciał choc nie zawsze wiem gdzie który rośnie bo trochę tego jest ale co nie znajdę to w czasie kwitnienia podeślę. Ciekawa jestem jak twoje sprawy , nadal nie załatwione???
Bogdzia 21:37, 30 lip 2014

zawitka napisał(a)
Bożenko rewelacja zdjęcia z motylkami Miłej nocki

Motylków u mnie mnóstwo juz im zdjec nie robię bo ile można. Pozdrawiam.
Bogdzia 21:39, 30 lip 2014

A to mój ostatni z kwitnacych nowych liliowców, prezent od Gabrieli, nie wiem jak się nazywa.

malgorzata_s... 22:54, 30 lip 2014

Bogdziu ja miałam szczęście bo grad walił w całej wsi poza moim rejonem. Koleżankom zniszczyło roślinki a u mnie tylko mocno padało. Liliowce śliczne masz Pozdrawiam i buziakuję
Mala_Mi 21:52, 31 lip 2014

Melduję, że my wszyscy w domu.... a ja u Ciebie na bieżąco bo wątek stoi.. w tym upale chyba wszytko stoi... a ja od rana do nocy na tym upale walczyłam. Porażka.... ale wytrzymałam. Efekt się podoba... czyli praca nie poszła na marne
Embers piękny.. będziemy sie wymieniać za kilka lat... bo ja te mam kilka fajnych z nowych zakupów I pierwszy raz od prawie 2 tygodni siedzę na komputerze Ale chwilka, bo .... Maja 5 sierpnia.... a po drodze kilka różnych przypadłosci któe opisałam u siebie...