Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warmińskie dylematy

Warmińskie dylematy

Urszulla 21:26, 24 cze 2013

Megi napisał(a)
hortensja ogrodowa w fazie pączkowania

ciekawe jaka odmiana, u mnie też biała "coco"
Megi 21:34, 24 cze 2013

Urszulla napisał(a)

ciekawe jaka odmiana, u mnie też biała "coco"

Niestety nie wiem, została mi sprezentowana w zeszłym roku, dostałam ją już z kwiatami, nie miałam okazji obserwować, jak się rozwija - dopiero teraz zachwycam się tymi pstrymi zielono-białymi rozetkami, są urocze. Jest bardzo fajna, bo solida tzn. szybko rośnie, ładnie przezimowała, a kwiaty trzymają się bardzo długo. Takie kwiaty miała w zeszłym roku w październiku.

EPODLAS 22:15, 24 cze 2013

Megi, cieszę że cię pozdrawiam, nie wiem jak to się stało że nigdy do ciebie nie zaglądałam. Masz rację ja też wróciłam naładowana pozytywnie, jak przyjechałam to jeszcze coś tam w ogrodzie zrobiłam. Cudowne są takie spotkania, mam nadzieję że jeszcze się spotkamy.
GabiK 11:04, 25 cze 2013

Cześć Megi. Miło było Cię poznać i cieszę się, że mnie odwiedziłaś. Postaram się zaglądać do Ciebie, ale sama wiesz, że to trudne przy tej ilości pięknych ogrodów i sympatycznych właścicieli.

Czy mogłabyś u mnie wrzucić parę swoich zdjęć z wizyty u mnie na pamiątkę? ja nie mam żadnych swoich.
Megi 14:30, 25 cze 2013

Gabi, wpadnę, jak tylko znajdę chwilę

Bożenko, ja nadal jestem nakręcona, ale to dobrze,bo znowu jestem na niedoczasie więc przynajmniej siły są, żeby ogarnąć wszystko, co trzeba.

U nas pada od wczoraj, temp. 25 stopni, duchota niesamowita, słońce świeci, a za chwilę deszcz, totalna kratka pogodowa ale się cieszę, że podlewa mi ogród, przynajmniej mam mniej roboty.
monteverde 14:34, 25 cze 2013

O to ja też się cieszę
Megi 15:05, 25 cze 2013

Tak, w mieście też pada, więc i u Ciebie się podlewa
Joaska 20:26, 25 cze 2013

Ja to w sumie z tego deszczu wieczornego to się nawet cieszę bo nie musze latać z konewką i podlewać moje doniczkowo
bociek 22:12, 25 cze 2013

Jaka to odmiana zurawek tych przypalonych? Ja mam Lime Marmelade, niby daja rade na sloncu, ale tez je troche przypalilo, z tym, ze nie obcinalam listkow Ladny lan werbeny, jesli bedziesz lapala nasionka i bedziesz miala ich wiecej, to ja chetnie zaadoptuje

Fajnie, ze horti zaczynaja kwitnac

Macham skrzydelkiem
kaprys 08:20, 26 cze 2013

Megi dzięki, że wpadłaś do mojego ogrodu. U Ciebie w ogrodzie jest prześlicznie. Robisz piękne zdjęcia. Spotkanie u Danusi było super.