Zdecydowanie więcej muszę posadzić piwonii, cudności pokazałaś Nie wiedziałam, że martagony się sieją, już się ciesze bo mam ledwie kilka sztuk, ale to znaczy, że będzie ich przybywać
Witaj Wiktorio. Zwabił mnie do Ciebie tytuł Twojego wątku. Nie spodziewałam się takich cudów. Pięknie wszytko zaaranżowałaś i wykonałaś. Masz dużo ciekawych kwiatów. Piękna kolekcja piwonii.
Rośliny są piękne, ale i mistrzowsko pokazane. Robisz ładne zdjęcia.
Czekam na Ciebie w sierpniu Zmiany o tyle, że trochę tui i jałowców (ba!kilkanaście) wycięłam. Reszta idzie mi powoli i tak chyba energię tracę.
Ale szkółking sobie zrobimy, że hej
Nie było mnie pół roku, to teraz muszę kombinować z odpowiedziami, czy kto jeszcze zajrzy i doczyta, albo się obrazi?
Miro kapustę ozdobną i owszem wysiałam, tyle że nie popikowałam i nie posadziłam. U Ciebie czytałam, coś też źle robię, za dużo wszystkiego?
Z callami jest ten problem o którym pisze laurowiśnia, potrzebują spoczynku aby zakwitnąć. Bo, że trzeba chować to na pewno. Szkoda, piękne rośliny.
Dobrze zrobiłaś, że wybrałaś eucomisy. Znalazłam chętnego na agapanty, też zrezygnuję, jeszcze jakby kto chciał dwie donice aeonium wziąć to byłoby super. A zegar, on miał być malowany nie sadzony
Wrócę do niego jesienią, z podoobraziem miałam kłopot.
Pozdrawiam