Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

vita 21:31, 27 wrz 2018

sierika napisał(a)
Tajemniczy goście rozszyfrowani, ogrodowi są szczególnie bliscy, no bo z kim tematy nie kończą się a ileż spostrzeżeń, ileż inspiracji poddają do różnych przemyśleń i realizacji. Kiedy zobaczymy zmiany jakich dokonujesz? Bardzo jestem ciekawa co za sznurek prowadzi wzdłuż ścieżki......

Zobaczymy jak przyjedziemy Zmiany ciągle, kto by tam nie znał ich? Dzięki tobie i Mirze stołami ogrodowymi się zainteresowałam.
Ot, od ręki mam do wystawienia do ogrodu dwa, bo moje liczne donice od lat na ziemi stoją. O takiej drabinie myślałam opartej o ścianę, co też jest do zrealizowania. Ale jakie pelargonie zdobyłam, to ach!
mira 22:58, 27 wrz 2018

vita napisał(a)

Zobaczymy jak przyjedziemy Zmiany ciągle, kto by tam nie znał ich? Dzięki tobie i Mirze stołami ogrodowymi się zainteresowałam.
Ot, od ręki mam do wystawienia do ogrodu dwa, bo moje liczne donice od lat na ziemi stoją. O takiej drabinie myślałam opartej o ścianę, co też jest do zrealizowania. Ale jakie pelargonie zdobyłam, to ach!

Ja tu kiedyś zawału serca dostanę - pokazuj te pelargonie pls - ciekawa jestem czy masz taką o maleńkich maciupkich listeczkach

Ten kran odlotowy - ja już miałam kupować takie o są z żabą - na studnie - ale może gdzie sprzedają w tym stylu to proszę napisz - chyba że to jakoś upolowany

ja myślałam że hosty można dzielić albo lepiej dzielić wiosną - choc teraz tez jedną pokroiłam - a po co dzielisz tyle host? - idziesz z nami na rynek pozyskać budżet na pelargonie

pozdrawiam
Pszczelarnia 09:57, 28 wrz 2018

Vita, jak dobrze, że jesteś ze swoim rarytasowym ogrodem. Pozwoli to nam odwrócić uwagę od zwykłych trawników.
laurowisnia 12:15, 28 wrz 2018

A poczytać o obwódce ze storczykowatych.
popcorn 13:51, 28 wrz 2018

Ach i och. Same cuda. I same nowości i smaczki. Ech!

pozdrawiam i dziękuję
Tamaryszek 23:12, 21 paź 2018

Witam Nieobecną Gospodynię Wątku! Na szczęście mam świeżo w pamięci Twój ogród, więc nie rozpaczam z powodu małej ilości zdjęć.
Napiszę tylko dla osób, które nie miały możliwości odwiedzić ogrodu Vity na żywo, że tu i detale i szersze plany, których Vita skąpi, są cudowne.
Cudne martagony masz, szczególnie te białe.
A co do białych, to jak nazywa się biała piwonia z ostatniego zdjęcia z dn. 19.VI ?
Filomena 14:48, 23 paź 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Vita, jak dobrze, że jesteś ze swoim rarytasowym ogrodem. Pozwoli to nam odwrócić uwagę od zwykłych trawników.

Tak! Nie można tego ująć lepiej!
anpi 11:37, 28 lut 2019

Witam prawie wiosennie
Podaj dalej:Lubdom 2019. Spotkanie 24 marca Lublin
mira 12:25, 28 lut 2019

Wszyscy zajęci wiadomo, wyskrobaj choć chwilkę i pokaż swoje przedwiośnie a najlepiej te pelargonie - widziałaś Danusia ostatnie 3 art. o pelargoniach napisała.
vita 09:40, 05 mar 2019

Mira z przyjemnością przeczytałam artykuły o pelargoniach.
Te moje to głównie rośliny ukorzenione latem ubiegłego roku. Musiałam je zostawić na długo bez opieki, mam nadzieje, że wiosną wydobrzeją. Wszystkie o pachnących liściach, niektóre pachną bardzo intensywnie. Niestety z identyfikacją będzie problem.