Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

ewalm 23:17, 28 sty 2013

nieszka napisał(a)

Jak Ty dostrzegłaś te diamenty ?

"Diamonds Are a Girl's Best Friend"
Nie można nie dostrzec

Pozdrawiam Ewa!

Diamonds? Myślisz? ale jak to się ma do "pies najlepszym przyjacielem człowieka"?

dziekuję, za pozdrowienia i ja też pozdrawiam, a dzisiaj to już nawet byłam u Ciebie : )
(a niedużo teraz zaglądam na forum, ja już nigdy nie zwiedzę tych wszystkich ogrodów, w których jeszcze nie byłam , nie zaglądam regularnie nawet do swoich ulubionych, tylko od czasu do czasu...buuu)
ewalm 23:18, 28 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecie diamencików i krętej drogi wśród sniegu. Pozdrówka.

Bogdziu, dziękuję i ja też pozdrawiam. Dzięki Tobie bardziej teraz zauważam ptaki
ewalm 23:20, 28 sty 2013

asc napisał(a)
Poczytałam i obejrzałam.... dawno mnie nie było..jakoś ten styczeń szybko leci...... uśmiałam się przy fotce "zima zaskoczyła drogowców" , też twierdzę, że tegoroczna zima się zrobiłą piękna, o tkance ozdobnej pomilczę... , śnieg na kopule dachu faktycznie fajnie się ułożył, dywagacje na temat odśnieżania .. temat rzeka...czas wracać do pracy..

Aniu OMW u nas już jest mniej pieknie - od wczoraj odwilż, ale to dobrze. Jakby wiosną powiało, chociaż ogólnie to dzień był paskudny. Ale już za chwileczkę, już za momencik...i przyjdzie.
monteverde 23:54, 29 sty 2013

Ewa zaśmiecę Ci trochę wątek, co byś mogła do woli na nie patrzeć
modraszka i bogatka

parka zakocanych

szarytka i modraszka

2 tyg. siedzę w warmińskim i nie widziałam ani jednego wróbla a na Żuławach ich pełno
ewalm 12:46, 30 sty 2013

Piekne, jakie tam zaśmiecę! Dziękuję Aniu.

To Ty teraz jeszcze w Olsztynie?

edit: szarytka nadal podoba mi się najbardziej
Bogdzia 18:13, 30 sty 2013

ewalm napisał(a)

Piękne zdjecie diamencików i krętej drogi wśród sniegu. Pozdrówka.

Bogdziu, dziękuję i ja też pozdrawiam. Dzięki Tobie bardziej teraz zauważam ptaki

Bardzo się ciesze . Na obserwacji ptaków szybciej zima zleci. Pozdrówka serdeczne.
agata_chrosc... 18:21, 30 sty 2013

Ewa, byłam pewna, że już raz przesłałam Ci pierwszego przebiśniega, ale chyba cos nie zadziałało. No to jeszcze raz. Wiosna idzie!
ewalm 19:36, 30 sty 2013

Bogdziu, dziekuję

Agato, tu wiosna jeszcze nie dotarła, na razie wygląda bardziej jak jesień. Ale za przebiśniega wielkie dzięki : ) Bardzo mi miło.

ewalm 19:41, 30 sty 2013

Dzisiaj koło 18.00 popatrzyliśmy przez okno i stwierdziliśmy, że gdyby nie te chmury to byłoby jeszcze jasno.
No, ale niestety chmury są i w praktyce było ciemno.

Śniezne widoki zniknęły.....

.... i cały świat jest zapłakany:

nieszka 20:46, 30 sty 2013

ewalm napisał(a)

Jak Ty dostrzegłaś te diamenty ?

"Diamonds Are a Girl's Best Friend"
Nie można nie dostrzec

Pozdrawiam Ewa!

Diamonds? Myślisz? ale jak to się ma do "pies najlepszym przyjacielem człowieka"?

dziekuję, za pozdrowienia i ja też pozdrawiam, a dzisiaj to już nawet byłam u Ciebie : )
(a niedużo teraz zaglądam na forum, ja już nigdy nie zwiedzę tych wszystkich ogrodów, w których jeszcze nie byłam , nie zaglądam regularnie nawet do swoich ulubionych, tylko od czasu do czasu...buuu)

Czy to się jakoś ma? Hmmm... napewno jedno nie wyklucza drugiego
Oj nie chcę Cię martwić ale raczej nie zwiedzisz... Ja zbyt wielu wątków nie podglądam a i tak mam wrażenie że ciągle jestem na forum Nie wiem jak inni znajdują czas i są wszędzie...