Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 10:01, 18 sty 2014

Dzięki dobra kobieto za odpowiedź , waham się jak graby posadzić, aby żywopłot był dość szczelny ale nie szeroki, mam dość mały ogród więc nie chcę go pomniejszać przez szeroki żywopłocik, a ma on w przyszłości pełnić rolę niby płotu i nie wpuszczać niechcianych gości z lasu i okolicy(pieski) Pozdrawiam serdecznie!
AniaDS 11:15, 18 sty 2014

Na stóweczkę
Bogdzia 19:36, 18 sty 2014

wiunia napisał(a)
Dzięki dobra kobieto za odpowiedź , waham się jak graby posadzić, aby żywopłot był dość szczelny ale nie szeroki, mam dość mały ogród więc nie chcę go pomniejszać przez szeroki żywopłocik, a ma on w przyszłości pełnić rolę niby płotu i nie wpuszczać niechcianych gości z lasu i okolicy(pieski) Pozdrawiam serdecznie!

Jeśli ma pełnic rolę płotu to chyba dwa rzędy musisz posadzic i często ciąc . przez co bedzie sie zageszczał ale dużo wolniej rósł.Pozdrówka Wiuniu.
wiunia 22:27, 18 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Jeśli ma pełnic rolę płotu to chyba dwa rzędy musisz posadzic i często ciąc . przez co bedzie sie zageszczał ale dużo wolniej rósł.Pozdrówka Wiuniu.

i o to właśnie chodzi Bogdziu, że "targa " mną dylemat dwa czy jeden rząd, ale biorąc pod uwagę wielkość mojego ogródka to dwa rzędy będą raczej zbyt ordynarnie wyglądały i mam nadzieje, że za jakiś czas w końcu jakieś ogrodzenie eMuś mi wyczaruje, a żywopłot będzie je pięknie zdobił, a do tego czasu to nawet jak posadzę dwa rzędy to i tak nie urośnie do tej wysokości aby nic nie przelazło no jakoś to przemyślę choć raczej podjęłam już decyzję ; najwyżej będę robić korekty Pozdrawiam serdecznie !
ewa004 22:30, 18 sty 2014

wiuniu ciesze się że u Ciebie jakies plany są ..znaczy że nie jest źle
Pozdrawiam
Alisonek 12:53, 24 sty 2014

Witaj sąsiadko z Wielkopolski
wpadłam do Ciebie pooglądać co tam u sąsiadki słychać, co można podpatrzeć i zasrokować Przeczytałam że sporo zmian na wiosnę zaplanowałaś, pomysł bukowego ogrodzenia super
Na Gardenie się wybierasz to też super
Czyli na wiosnę będziemy remontować ogrody nasze mam nadzieję że razem coś stworzymy
Cieplutko pozdrawiam w ten lodowaty dzionek.
ewa004 14:35, 24 sty 2014

Wiuniu buziaki
wiunia 22:53, 24 sty 2014

Alisonek napisał(a)
Witaj sąsiadko z Wielkopolski
wpadłam do Ciebie pooglądać co tam u sąsiadki słychać, co można podpatrzeć i zasrokować Przeczytałam że sporo zmian na wiosnę zaplanowałaś, pomysł bukowego ogrodzenia super
Na Gardenie się wybierasz to też super
Czyli na wiosnę będziemy remontować ogrody nasze mam nadzieję że razem coś stworzymy
Cieplutko pozdrawiam w ten lodowaty dzionek.

I ja bardzo serdecznie Cię witam, bardzo mi miło , że do mnie wpadłaś, coraz nas więcej z Wielkopolski zapraszam do mnie co jakiś czas , bo będę planować rabaty i chętnie przyjmę dobre pomysły U nas też baaaaaardzo zimno, tylko siedzieć przy kominku z ciepłą kawusią ! Pozdrawiam serdecznie!
p.s. lecę zobaczyć co u Ciebie
wiunia 22:54, 24 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Wiuniu buziaki

A moję do Ciebie już dotarły z pozdrowieniami?
AgnieszkaW 19:49, 26 sty 2014