Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Bogdzia 19:54, 26 sty 2014

Wiuniu o ptaszkach napisałam u siebie a tu pozdrówka zostawiam i gratulacje z okazji seteczki.
Alisonek 21:38, 27 sty 2014

Gratulacje 100 kolejnych życzę
U siebie tez odpisałam, ale tu też zapytam, w jakieś szkółce to zamawiałaś???
Milka 13:07, 28 sty 2014

Wiunia, a jakby z ogrodzenia w ogóle zrezygnować i zrobic zielony łot, ze tak powiem, chyba taniej i szybciej, tyle że cięcia będzie
wiunia 22:46, 28 sty 2014

irena_milek napisał(a)
Wiunia, a jakby z ogrodzenia w ogóle zrezygnować i zrobic zielony łot, ze tak powiem, chyba taniej i szybciej, tyle że cięcia będzie

Irenko szczerze mówiąc to po cichu o tym myślę a cięcie? Trudno, mam dwóch zięciów kochanych więc jak eMuś będzie miał fochy, a mi nie starczy sił to myślę, że zawsze któryś pomoże Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości w Twoich poczynaniach z odnawianiem mebli, jest super!
wiunia 22:47, 28 sty 2014

Alisonek napisał(a)
Gratulacje 100 kolejnych życzę
U siebie tez odpisałam, ale tu też zapytam, w jakieś szkółce to zamawiałaś???

Napisałam na pv
Milka 10:23, 01 lut 2014

Bogata jesteś w zięciów, zatem żywopłot-płot miłego weekendu:
wiunia 18:13, 01 lut 2014

No tak Irenko żywopłot płot ale się lękam o durnych sąsiadów co to mogą się czepiać za opadnięte liście choć graby będą sąsiadowały tylko z drogą polną taką szerszą, ale jak jakiś listek do nich doleci, bo od frontu też nie mają ogrodzenia to może być"kocioł" no masakra z takimi ludźmi! Pozdrawiam CXię serdecznie!
Alisonek 21:27, 01 lut 2014

wiunia napisał(a)
No tak Irenko żywopłot płot ale się lękam o durnych sąsiadów co to mogą się czepiać za opadnięte liście choć graby będą sąsiadowały tylko z drogą polną taką szerszą, ale jak jakiś listek do nich doleci, bo od frontu też nie mają ogrodzenia to może być"kocioł" no masakra z takimi ludźmi! Pozdrawiam CXię serdecznie!

O kurka z kim Ty sąsiadujesz?? współczuję takiego sąsiedztwa
a ogród ma być Twój i masz się z niego cieszyć, jeśli podoba Ci się żywy płot to go rób nie patrz na innych. Jesienią liście lecą ze wszystkich drzew nie tylko z Twoich.
Pozdrawiam cieplutko
wiunia 21:57, 01 lut 2014

Alisonek napisał(a)

O kurka z kim Ty sąsiadujesz?? współczuję takiego sąsiedztwa
a ogród ma być Twój i masz się z niego cieszyć, jeśli podoba Ci się żywy płot to go rób nie patrz na innych. Jesienią liście lecą ze wszystkich drzew nie tylko z Twoich.
Pozdrawiam cieplutko

I tak też zrobię ich ugór cały czas pyli do mnie chwasty i nic nie mówię... ich wybór, że nie mają nawet trawnika po 8 latach istnienia "ogrodu"tylko kilka choinek i bidulki mikre thuje na 40 cm posadzone 4 lata temu, ja to szanuję tak chcą to tak mają, ale nie są przychylni do ludzkiej rasy absolutnie no tak to jest
Alisonek 22:02, 01 lut 2014

wiunia napisał(a)

I tak też zrobię ich ugór cały czas pyli do mnie chwasty i nic nie mówię... ich wybór, że nie mają nawet trawnika po 8 latach istnienia "ogrodu"tylko kilka choinek i bidulki mikre thuje na 40 cm posadzone 4 lata temu, ja to szanuję tak chcą to tak mają, ale nie są przychylni do ludzkiej rasy absolutnie no tak to jest

Trzymam mocno kciuki za Ciebie, myślę że będziesz zadowolona z żywego płotu i raczej przez niego nie będzie wojny sąsiedzkiej...jak coś to daj znać, skrzykniemy się na forum i przyjedziemy uczłowieczyć Twoich małoludzkich sąsiadów
Dobrej nocy Wiuniu