Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 21:52, 13 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Fiu, fiu, niezle plany Wiolu, wszystkiego dobrego

Kasiu mam nadzieję, że chociaż połowę uda mi się zrealizować Pozdrawiam również
wiunia 22:02, 13 sty 2014

wietrzyk napisał(a)
Cześć Wiolu
Plany już masz sprecyzowane jak czytam. Popieram żywopłot grabowy, może musiałabyś osłonić go jakoś przed sarenkami? A na Gardenię się wybierzesz?
Pozdrawiam i życzę, żeby Nowy Rok przyniósł spełnienie Twoich planów i marzeń
Asia

Witaj Asiu! Dawno Cię nie widziałam na forum! Jak u Ciebie ta zimo-wiosna mija? U mnie kilka tulipanków i krokusików wystawiło łebki, ale trudno? To wstyd ale mieszkałam 11 lat w P-niu , a teraz 2,5 roku opodal i nie byłam na Gardenii!!!! Zawsze coś mi wypadło lub przeszkodziło, a może nie miałam zwyczajnie ogrodu i moje zainteresowanie nie było wystarczające? Jednak w tym roku mam mocne postanowienie przybycia na ten festiwal roślin do żywopłotu z grabów dojrzewam i kombinuję jak go bezpiecznie uchować przed zwierzyną Pozdrawiam cieplutko!
wietrzyk 23:38, 13 sty 2014

wiunia napisał(a)
Joasiu fajnie, że jesteś właśnie ostatnio zwróciłam uwagę na Twoją długą nieobecność , a tu proszę jesteś! Do wiosny już tylko "żabi skok" więc wszyscy będziemy mieli lepsze nastroje jak już nadejdzie na całego. Pozdrawiam serdecznie i może do zobaczenia na Gardenii tylko, że ja jestem stara baba, a czasem nieśmiała i obawiam się, że jak kogoś z Ogrodowiska rozpoznam to nie ośmielę się podejść no tak już mam najgorzej mi przełamać pierwsze lody potem to już oki!

Hi, hi, to jest nas już dwie będzie raźniej choć lepiej brzmiałoby "kobiety w rozkwicie"
AniaDS 21:18, 14 sty 2014

Wiolu, trzymam kciuki za realizację Twoich planów!!
dominika_rew 17:52, 15 sty 2014

wiunia napisał(a)

Witaj Asiu! Dawno Cię nie widziałam na forum! Jak u Ciebie ta zimo-wiosna mija? U mnie kilka tulipanków i krokusików wystawiło łebki, ale trudno? To wstyd ale mieszkałam 11 lat w P-niu , a teraz 2,5 roku opodal i nie byłam na Gardenii!!!! Zawsze coś mi wypadło lub przeszkodziło, a może nie miałam zwyczajnie ogrodu i moje zainteresowanie nie było wystarczające? Jednak w tym roku mam mocne postanowienie przybycia na ten festiwal roślin do żywopłotu z grabów dojrzewam i kombinuję jak go bezpiecznie uchować przed zwierzyną Pozdrawiam cieplutko!

Jak się cieszę, że nie tylko ja nie byłam jeszcze na Gardenii.. ale chyba przed Gardenią wstawię na avatarka moje zdjęcie, bo też obawiam się, że będę miała opory podejść pierwsza do znajomych z Ogrodowiska, choć na pewno wiele osób poznam, bo mam dobrą pamięć do twarzy.. pozdrowionka!
wiunia 18:00, 15 sty 2014

tak dzisiaj było u nas rano szkoda, że w święta nie mieliśmy takiego widoczku z okna

biały dywan na trawiae już poczochrany przez psy, od rana buszowały jak szlone po białym puchu

Gabrysia_ 18:04, 15 sty 2014

O!...u ciebie zrobiło się biało
Trzymam kciuki za plany
wiunia 18:07, 15 sty 2014

dominika_rew napisał(a)

Jak się cieszę, że nie tylko ja nie byłam jeszcze na Gardenii.. ale chyba przed Gardenią wstawię na avatarka moje zdjęcie, bo też obawiam się, że będę miała opory podejść pierwsza do znajomych z Ogrodowiska, choć na pewno wiele osób poznam, bo mam dobrą pamięć do twarzy.. pozdrowionka!

Wstaw, wstaw jeśli bywasz w P-niu dość często i może na "Ogrodach" to nie wykluczone, że czasem się mijamy, choć moja twarz pewnie wygląda nieco inaczej niż na avatarku, bo zwyczajnie w świecie mam inna fryzurę, no i trochę "rozkwitłam" jak to Wietrzyk słusznie określił pewien wiek kobiety Pozdrawiam serdecznie Dominiko!
dominika_rew 19:06, 15 sty 2014

wiunia napisał(a)

Wstaw, wstaw jeśli bywasz w P-niu dość często i może na "Ogrodach" to nie wykluczone, że czasem się mijamy, choć moja twarz pewnie wygląda nieco inaczej niż na avatarku, bo zwyczajnie w świecie mam inna fryzurę, no i trochę "rozkwitłam" jak to Wietrzyk słusznie określił pewien wiek kobiety Pozdrawiam serdecznie Dominiko!

Na Ogrodach? jestem tam prawie codziennie, bo mam tam zajęcia na uczelni
ewa004 20:00, 15 sty 2014

Wiuniu ja tez będę w tym roku debiutować na Gardenii i tez bojam się strasznie
Ale jestem pewna że przyjmą nas do swego grona