Witaj Asiu! Dawno Cię nie widziałam na forum! Jak u Ciebie ta zimo-wiosna mija? U mnie kilka tulipanków i krokusików wystawiło łebki, ale trudno? To wstyd ale mieszkałam 11 lat w P-niu , a teraz 2,5 roku opodal i nie byłam na Gardenii!!!! Zawsze coś mi wypadło lub przeszkodziło, a może nie miałam zwyczajnie ogrodu i moje zainteresowanie nie było wystarczające? Jednak w tym roku mam mocne postanowienie przybycia na ten festiwal roślin do żywopłotu z grabów dojrzewam i kombinuję jak go bezpiecznie uchować przed zwierzyną Pozdrawiam cieplutko!
Jak się cieszę, że nie tylko ja nie byłam jeszcze na Gardenii.. ale chyba przed Gardenią wstawię na avatarka moje zdjęcie, bo też obawiam się, że będę miała opory podejść pierwsza do znajomych z Ogrodowiska, choć na pewno wiele osób poznam, bo mam dobrą pamięć do twarzy.. pozdrowionka!
Wstaw, wstaw jeśli bywasz w P-niu dość często i może na "Ogrodach" to nie wykluczone, że czasem się mijamy, choć moja twarz pewnie wygląda nieco inaczej niż na avatarku, bo zwyczajnie w świecie mam inna fryzurę, no i trochę "rozkwitłam" jak to Wietrzyk słusznie określił pewien wiek kobiety Pozdrawiam serdecznie Dominiko!