Wiuniu... no cóż, poczatkowo to chyba "na gazie" była ta linia wytyczana Teraz jest świetna, bardzo mi się podoba. Urobiliscie się na pewno, ale efekty bardzo dobre.
Pytałas o połączenie hortensja i kocimiętka - odpowiedziałam u siebie Zapraszam.
Jolu najpierw robię kancik potem układam w nim kostkę i dobijam ją gumowym młotkiem w ziemię obsypując delikatnie ziemią od strony trawnika i rabaty. Tym sposobem jak chcę coś zmienić czy powiększyć rabatę delikatnie ją wyjmuję Jak popada i minie kilka dni kostka bardzo ładnie się trzyma, trawa trochę wrasta ale przecież kanciki też trzeba poprawić od czasu do czasuwięc przy pieleniu zawsze coś tam się wyskubie ale nie jest to żadna tragedia Nie mam kostki wszędzie nad czym ubolewam ale kiedyś to zmienię, lubie ją i tyle choć kanciki też bardzo lubię więc mam to i to
tak to wyglada jakby na gazie ale pamiętam, że było już późno i szarawo, a ja się uparłam, że skończę i koniec - i wyszło jak wyszło ale już nie mogłam patrzeć i poprawiłam
No teraz z tak piękna linia rabat nie zaprzeczysz ze ogród coraz bardziej ogrodowiskowy
Nie bądź taka skromna ,już masz ładnie a będzie jeszcze ładniej