Bardzo ładna linia tej rabaty Może i nie jestem obiektywna, bo ja bardzo lubię krągłości, ale jak dla mnie jest super
Czy nie będzie problemu z koszeniem tego paska, który został pod ścianą?
No i ciekawa jestem jakie są plany na tą rabatę...
Zapomniałam dodac, że grabiki cudnie się zazieleniły, a tak się o nie martwiłaś Zobaczysz na jesień, podwoją swoją objętośc, a potem pójdą jeszcze szybciej
Dziękuję Asiu
Krągłe rabatki to też moja miłość! Pasek pod domem jakoś M ogarnie kosiarką - przynajmniej tak mi obiecał- ma tam być pasek płyt azurkowych jak u Mirelli(bedę zgapiać) albo tłuczeń granitowy(tak to się chyba nazywa) nie zdjęłam tam jeszcze darni bo podczas deszczu elewacja by się zabłociła, ale u mnie zawsze wszystko na opak najpierw rabata, a potem opaska wokół domu, już tak mam, że mnie lubi robota na opak
Plany na obsadzenie pomalutku się realizują, miały tam być derenie ale mi się zmieniło i będą gdzie indziej,tutaj raczej trawki , kilka cyprysów compacta i coś mniej więcej tak na środku obok brzózki co by nie zasłaniało szczególnie okna, pasowało przed hortki i rozplenice i było zimozielone.... jeszcze nie wiem co to będzie.
podcinanie tujek skończone... ufff
ten widoczny kawałek płotku to część "furtki" ogrodzenia (prowizorki) terenu dla psów,teraz częściowo otwarta, bo taczka wyjeżdżała
na kompostownik i resztę nie patrzymy
a to jeszcz nowa rabatka pod domem z trawkami, kanciki troszke zdemolowane kosiarką;(