Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

jolka 20:21, 30 maj 2015

wiunia napisał(a)
Niedzielne leniwe popołudnie

Ślicznie Ci te nasadzenia wychodzą. Ja to jakoś nie mam głowy do zaplanowanie takiej przestrzennej rabatki. I lawenda full-wypas
wiunia 00:56, 31 maj 2015

jolka napisał(a)

Ślicznie Ci te nasadzenia wychodzą. Ja to jakoś nie mam głowy do zaplanowanie takiej przestrzennej rabatki. I lawenda full-wypas

Dziekuję serdecznie!
Jolu ja jak coś zaplanuję to w trakcie sadzenia i tak robię inaczej pod wpływem chwili tak jakoś już mam. A ile razy zmieniam koncepcję przy tym to juz tylko ja wiem Ciężko mi idzie zdecydować się na jakiś konkret. Np. wczoraj dokupiłam ML, bo mi w jednym miejscu już drugi rok nie może ładnie wyrosnąć w kompozycji z pozostałymi dwoma, więc kupiłam taki ładniejszy egzemplarz żeby dosadzić i co? Posadziłam w zupełnie innym miejscu i na dodatek dołożyłam obok różę, a co? Bedę miała miły widoczek z okna kuchennego, choć róże mam w zupełnie innej części ogrodu!
wiunia 00:57, 31 maj 2015

ewa004 napisał(a)
Wszystko jak brzytwa

Ewa dzięki
wiunia 00:58, 31 maj 2015

Hogata napisał(a)
Lubie pozaglądać na zdjęcia i zobaczyć takie piękne zmiany

Agatko pomału cos się klaruje w ogródku, a aw maju wszystko pięknie wygląda!
Pozdrawiam!
wiunia 01:01, 31 maj 2015

MirellaB napisał(a)
Jak pięknie wszystko kwitnie
Bardzo mi się podoba

Mirelko dziękuję za dobre słówko Mam teraz mało czasu na forum ale u Ciebie jestem na bierząco i czekam na posadzone kloniki
wiunia 01:02, 31 maj 2015

iwonaal napisał(a)
Ślicznie

Iwonko witam! Tez lubię taki moment jak wszystko kwitnie!
Mysza 17:05, 31 maj 2015

Fajnie tak w niedzielne popołudnie pozachwycać się roślinkami
Ślicznie jest.
jolka 18:54, 31 maj 2015

wiunia napisał(a)

Dziekuję serdecznie!
Jolu ja jak coś zaplanuję to w trakcie sadzenia i tak robię inaczej pod wpływem chwili tak jakoś już mam. A ile razy zmieniam koncepcję przy tym to juz tylko ja wiem Ciężko mi idzie zdecydować się na jakiś konkret. Np. wczoraj dokupiłam ML, bo mi w jednym miejscu już drugi rok nie może ładnie wyrosnąć w kompozycji z pozostałymi dwoma, więc kupiłam taki ładniejszy egzemplarz żeby dosadzić i co? Posadziłam w zupełnie innym miejscu i na dodatek dołożyłam obok różę, a co? Bedę miała miły widoczek z okna kuchennego, choć róże mam w zupełnie innej części ogrodu!

Haha, dobre Ja też mam osiągnięcia w tej dziedzinie, kupiłam i posadziłam 12 vanilek, rosły jakieś ok. 2 tygodnie.. po czym się okazało, że jakoś mi nie pasują. Kupiłam zatem 12 róż, wywaliłam hortki w inne miejsce, i posadziłam róże Ot, zdecydowane ogrodniczki
wiunia 19:31, 31 maj 2015

Mysza napisał(a)
Fajnie tak w niedzielne popołudnie pozachwycać się roślinkami
Ślicznie jest.

Gosiu niedziela to jedyny dzień kiedy staram sie nie angażować ogrodowo no może przechodząc wyrwę jakiś chwaścik czy dwa ale bardzo się staram aby mnie nie poniosło dalej
wiunia 19:34, 31 maj 2015

jolka napisał(a)

Haha, dobre Ja też mam osiągnięcia w tej dziedzinie, kupiłam i posadziłam 12 vanilek, rosły jakieś ok. 2 tygodnie.. po czym się okazało, że jakoś mi nie pasują. Kupiłam zatem 12 róż, wywaliłam hortki w inne miejsce, i posadziłam róże Ot, zdecydowane ogrodniczki

No właśnie! To znaczy, że ze mną nie jest do końca, aż tak źle? Skoro innym też się takie myki zdarzają