Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 00:28, 14 cze 2015

zdjęcia niestety z telefonu ale aparat nieczynny;(

jolka 07:25, 14 cze 2015

Wioletla, widzę że ciachnęłaś już graby.
Muszę brać z Ciebie przykład i w przyszłym tygodniu zrobić to samo.
Pozdrawiam niedzielnie
wiunia 21:37, 14 cze 2015

jolka napisał(a)
Wioletla, widzę że ciachnęłaś już graby.
Muszę brać z Ciebie przykład i w przyszłym tygodniu zrobić to samo.
Pozdrawiam niedzielnie

Ciachnęłam Jolu jak pogoda trochę odpuściła z upałami i tak się trochę wstrzeliłam, a potem był deszczyk za dwa dni
Pozdrawiam!!!
zabaewa 23:06, 14 cze 2015

Szałia u Ciebie szaleje. U mnie jeszcze nie kwitnie - i jakoś nie ośnie do góry ylko się pokłada mimo łonecnej miejscóki... Ciekawe dlaczeo kurczę...
wiunia 14:19, 15 cze 2015

zabaewa napisał(a)
Szałia u Ciebie szaleje. U mnie jeszcze nie kwitnie - i jakoś nie ośnie do góry ylko się pokłada mimo łonecnej miejscóki... Ciekawe dlaczeo kurczę...

Jeśli masz Ewuniu szałwię muszkatołową to raczej powinna iść do góry jak ta moja, ma ją trzeci sezon i zawsze jest taka sama, może ma za mokro?
wiunia 14:19, 15 cze 2015

zabaewa napisał(a)

Jeśli masz Ewuniu szałwię muszkatołową to raczej powinna iść do góry jak ta moja, ma ją trzeci sezon i zawsze jest taka sama, może ma za mokro?
MirellaB 23:55, 15 cze 2015

A dlaczego ja dopiero teraz te piękności oglądam?
Nie dostałam powiadomienia

Pięknie Wcale nie widać, żeby to były zdjęcia z telefonu - fajnie wszystko wygląda

Coś tam próbujemy zorganizować w Rogalinie jakieś spotkanie - jesteś chętna na przyjazd i poznanie się?
wiunia 14:06, 16 cze 2015

MirellaB napisał(a)
A dlaczego ja dopiero teraz te piękności oglądam?
Nie dostałam powiadomienia

Pięknie Wcale nie widać, żeby to były zdjęcia z telefonu - fajnie wszystko wygląda

Coś tam próbujemy zorganizować w Rogalinie jakieś spotkanie - jesteś chętna na przyjazd i poznanie się?

Oczywiście, że jestem chętna jakby co to daj znać kiedy i gdzie bardzo bym chciała, żeby termin pasował, bo statnio ciągle mam jakieś niespodzianki weekendowe
Bogdzia 20:49, 19 cze 2015

Nie wiedziałam ze tu pytanie do mnie jest ale Szefowa odpowiadziała. Piękna ta Twoja szałwia i w takiej większej ilosci robi wrazenie. Pozdrówka.
wietrzyk 01:03, 23 cze 2015

Wiola,
dopiero dziś przeczytałam wiadomość od Ciebie. Graby widzę już przycięte i mają się świetnie. Bardzo zgrabny żywopłocik z nich powstał. Teraz nabiorą rozpędu. Za dwa lata ich nie poznasz

Pięknie u Ciebie. Zachwyciła mnie zwłaszcza szałwia muszkatołowa. Muszę się porozglądać, bo na żywo jeszcze nie widziałam.
Rodki bardzo ładne kupiłaś i za jaką cenę

Czy ten ciemniejszy powojnik to nie Arabella czasami?

uściski