Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

zabaewa 23:18, 23 maj 2015

wiunia napisał(a)

Witam Cię serdecznie!
Nareszcie doczekałam się ogrodzenia i mogłam zdjąć osłonki z niektórych roślin i mam wrażenie, że odżyły Wygląda o wiele lepiej i teraz mam wreszcie poczucie, że jestem u siebie A graby dojdą do siebie w sezonie. Wczoraj zaobserwowała moja siostrzenica przez okno jak zając totalnie zdezorientowany biegał w te i z powrotem wzdłuż płotu i w końcu zatrzymał się, oparł łapki na murek od płotu i patrzył nie mógł dostać sie do kęp lawendy w których codziennie siedział. A ślady sarenek też codziennie widzę wzdłuż płotu, mają zagwozdkę zwierzaczki o co "biega"?

U Ciebieogrodzenie wplanach ale pewnie jakies wypasione będzie, ja już dłużej nie mogłam czekać więc postawiliśmy takie zwykłeale i tak sprawia mi wielka radość Pozdrawiam serdecznie Dorotko!!!

No ja bym chciała mieć takie zajączki i sarenki zdezorientowane tuż pod nowo założonym ogrodzeniu . U mnie po założeniu wokół działki ogrodzenia pod płotem znajdowałam rano głębokie koleiny po samochodach-szambach albo innych wywożących nielegalnie śmieci lub gruz po wszelakich remontach. Widok zdezorientowanych gąb kierowców tych samochodów - bezcenny
dorkow0 21:21, 24 maj 2015

Wiolu, jakie wypasione ogrodzenie. Zwykła siatka i słupki, mam w planach, bo buki są posadzone, to zasłonią wszystko. Ale nawet na to teraz nie mogę sobie pozwolić, bo jak sama piszesz, są rzeczy ważne i ważniejsze...
Dziękuję za odwiedziny w wątku i wszystkiego dobrego Ci życzę...
wiunia 21:24, 24 maj 2015

zabaewa napisał(a)

No ja bym chciała mieć takie zajączki i sarenki zdezorientowane tuż pod nowo założonym ogrodzeniu . U mnie po założeniu wokół działki ogrodzenia pod płotem znajdowałam rano głębokie koleiny po samochodach-szambach albo innych wywożących nielegalnie śmieci lub gruz po wszelakich remontach. Widok zdezorientowanych gąb kierowców tych samochodów - bezcenny

Ewo wyobrażam sobie te miny Faktycznie, zdecydowanie wolę moje zwierzaki leśne
Pozdrawiam!
wiunia 21:53, 24 maj 2015

dorkow0 napisał(a)
Wiolu, jakie wypasione ogrodzenie. Zwykła siatka i słupki, mam w planach, bo buki są posadzone, to zasłonią wszystko. Ale nawet na to teraz nie mogę sobie pozwolić, bo jak sama piszesz, są rzeczy ważne i ważniejsze...
Dziękuję za odwiedziny w wątku i wszystkiego dobrego Ci życzę...

Dziękuję Dorotko u mnie tez graby mają za zadanie zasłonić panele siatkowe z czasem, będzie ok
wiunia 23:06, 25 maj 2015

Niedzielne leniwe popołudnie

wiunia 23:14, 25 maj 2015

Ciąg dalszy

ewa004 10:29, 26 maj 2015

Wszystko jak brzytwa
Hogata 12:03, 26 maj 2015

Lubie pozaglądać na zdjęcia i zobaczyć takie piękne zmiany
MirellaB 17:04, 28 maj 2015

Jak pięknie wszystko kwitnie
Bardzo mi się podoba
iwonaal 20:13, 28 maj 2015