Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona odskocznia

Zielona odskocznia

Hogata 22:16, 28 cze 2013

Dzięki dziewczyny coraz więcej głosów jest za żurawkami lub hostami, musze powiedziec że mi ten pomysł też zaczyna się podobać. Jeszcze trochę czasu mam, bo nie wiem kiedy się za nią zabiorę, więc na spokojnie sobie to przemyślę.

Syla wiedziała, że coś fajnego wymyślisz

Mathildis nawet wiewióreczka mi do ogródka wskoczyła Lubie wiewiórki

leon60 Na słupie winobluszcz się sprawdza rewelacyjnie. Mam go jeszcze na ogrodzeniu, ale tam będę go likwidować, za bardzo ekspansywny jest.
Marta7 00:33, 30 cze 2013

Agatko pozdrawiam
Piękne są twoje rabatki
Mathildis 20:34, 30 cze 2013

Hogata napisał(a)

Mathildis nawet wiewióreczka mi do ogródka wskoczyła Lubie wiewiórki

Do mnie zaglądają aż cztery. Zimą mam niezłą ekipę do wykarmienia
I chociaż hasały we trzy po moim tarasie nigdy nie udało mi się zrobić im zdjęcia rodzinnego.
Mala_Mi 21:03, 30 cze 2013

Takie hosty miniaturki możesz dać.. są w różnych odmianach i w dobrej cenie w Giedlarowej. Ja kupiłam 2 rodzaje i moją trzemilinkę na pniu właśnie podsadziłam miniaturowymi hostami, a pomiędzy posadziłam krokusy Robiłam rabatę jesienią... wiec wszytko jeszcze malutkie.. i muszę narcyze wykopać i przesadzić w inne miejsce bo za długo widać usychające zielone badyle
Hogata 21:41, 30 cze 2013

Marta7 rabatki dopiero będą piękne, mam nadzieję . Ale teraz przynajmniej mam na nie jakiś pomysł. W tamtym roku siana była trawa, a teraz co chwilę poszerzam rabaty.

Mathildis szkoda że te rude kitki takie szybkie. W Anglii to są praktycznie tylko szare wiewiórki, nasze rude zdecydowanie piękniejsze

Aniu asc dzięki za fotkę, nie ma jak coś się na oczy zobaczy. Musze kiedyś wyrwac się na szkolenie do ciebie. Albo wpadnę z chłopakami to się do roli babci podszkolisz

MartaS 09:01, 02 lip 2013

Witaj Agatko

widzę ładne trzmielinki, czy zdecydowałaś już co wsadzisz pod nimi?

pozdrawiam
beta 22:10, 02 lip 2013

hej Hogatko...zrewizyta wpadłam...cofnęłam się kilka stronek i powioem Ci, że Chłopaków to cudnych masz

jeżeli moge to takie pierwsze co mi się nasunęło jak zobaczyłam ta rabatę z trzmielinami to coś fioletowego pod nogi im dać...lub ostatnio widziałam przywrotnika w ryzach z żywopłotu z buksika...też fajnie to wyglądało...karmnik w kamieniach wygląda bardzo fajnie

to takie moje szybkie skojarzenia...pozdrawiam i dziękuję za wizytę
Rench 23:47, 02 lip 2013

Zamówiłam nareszcie hakony do moich trzmielin,zobaczę co mi przyjdzie.
Też miałam dylemat, ale jednak zdecydowałam na trawę.
Hogata 22:10, 03 lip 2013

Będzie jednak hakone pod trzmielinami tylko zielone, albo biało-zielone.
A że ta trawa wolno rośnie, to zanim urośnie to będzie miało towarzystwo z hosty

Musze zobaczyć jakie Renia kupiła hakone.
Wiec Reniu czekam na zdjęcia, a jak nie to zaglądnę do ciebie przez płot, a co....?
Rench 00:28, 04 lip 2013

Powiem Ci tak,kupiłam 2 hakony zielone na Bramie pełkińskiej u nas,po 10 zł całkiem fajne,chociaz pani nie wiedziała co własciwie ma,a żółtą malutką dała mi za 1zł
A dzisiaj wlaśnie przyszły mi zamówione 2 szt po 4 kłaczki za 12,40 zł
Taki interes zrobiłam
I