Gosia- mi się szare podobają, ale też do niczego mi nie pasują, na tarasie mam wszystkie drewniane i nie mam zamiaru na razie zmieniać, to jednak duży wydatek, a skoro są jeszcze dobre to będą te same, więcej kasy na roślinki zostanie, popatrz sobie na tej stronie tam są różne, może coś ci się spodoba- większość dostępna w casto.
Ela- ja tą doniczkę w casto wynalazłam, przy doniczce była strona do sklepu polnix, pokazywałam wam tutaj, musiałaś przeoczyć, Marzenka skorzystała i sobie zamówiła z tej strony, takie szare donice wysokie, o ile dobrze pamiętam wszystko w porządku było. Myślę, że w casto większość dostępna będzie, albo na zamówienie, najlepiej popatrzeć co się podoba i w casto zamówić, wychodzi troszkę drożej niż na stronie, ale za przesyłkę się już nie płaci, a w przypadku ciężkich donic to duża różnica. A w ogóle to na tej stronie ta największa co mam za 240 się wyświetla- M w casto zapłącił 218, wcześniej na stronie za 209 była chyba, podwyższyli ceny nie wiem dlaczego, czekam jeszcze na jedną mam nadzieję, że w tej samej cenie będzie co pierwsza.