Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

gierczusia 20:03, 07 kwi 2013

Nooo takie śliczniste widoczki
grazyna 20:04, 07 kwi 2013

Ach jak u Ciebie wiosennie w ogrodzie ! Jakie piękne krokusy ! W ogóle u Ciebie jest bajkowo
Gosiniak 20:15, 07 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj jak pięknie u Ciebie do pozazdroszczenia bo u mnie to tyle śniegu, że nie wiem czy do konca tygodnia sie stopi ale chociaz u Ciebie można oczy nacieszyc i optymizmem powiało, ze moze w koncu i do nas dojdzie U Ciebie to tak ładnie jakby zimy nie było no i słonecznie i niebo niebieskie pozdrawiam

Danuś przyjdzie i do ciebie, zobaczysz......już pędzi....

Enya73 napisał(a)
Ja się dziś też cieszę Mimo, że u mnie widoków na wiosnę brak. Jestem wciąż pod śniegiem

Wiem wiem za sprawą mebelków, piękne są aż oczu nie mogę oderwać, pasują idealnie, warto było czekać

JulkAd napisał(a)
Gosiu pięknie u Ciebie w tym słońcu, mnie już też dzisiaj nosiło, sekator też poszedł w ruch

Hihi...czyli mamy podobne zapędy.....jak wszyscy tutaj
Mnie by chyba dziś nikt nie powstrzymał
AgnieszkaW 20:18, 07 kwi 2013

Gosiu, jak ślicznie u ciebie! Patrzę i patrzę, i wzroku oderwać nie mogę. Ja robiłam zdjecie ciętego modrzewia dzisiaj - dla porównania możesz zobaczyć, ile jeszcze u nas śniegu. Ach zazdroszczę Ci pozytywnie tej cudnej wiosny i troszkę jej zabiorę do siebie - jeśli pozwolisz.
Gosiniak 20:24, 07 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Gosinko ... Jak ja zazdraszczam wiosenki ... Bo u mnie w kategorii zwiastun ,to tylko muffa była ... a u Gośki Joanny juź motylek był .. Achhh... Poślij troszku słoneczka do mnie

U mnie to nawet kilka muff było i z rodziny pajęczaków stworzonka się pojawiły, których w normalnych okolicznościach nie lubię, ale teraz nawet one mnie cieszyły, jak to szybko zmienia się punkt widzenia
Słoneczko dotrze niebawem, jeszcze ciut ciut cierpliwości
Gosiniak 20:25, 07 kwi 2013

ZbigniewG napisał(a)
Gosia u mnie krokusy jeszcze śpią ale tym cudaczkiem to się chwalę na lewo i prawo bo pani zimie już dziękujemy

bulbokodium wiosenne

Zbyszek ty jak zwykle serwujesz niewadome
I znowu wujek google musi pomóc
jotka 20:27, 07 kwi 2013

Gosiu, widzę, ze u Ciebie podobnie jak u mnie - śniegu niewiele, krokusy mamią kolorami , ...

Ja byłam u siebie krótko, ale za parę dni Dziś tylko zrobiłam ... parę wiosennych zdjęć
iwonaz 20:28, 07 kwi 2013

Nie no! Wiosna u Ciebie pełną gębą Nawet motyle się już pojawiły? Ja dziś się cieszyłam jak "gupia" bo muchę latającą na podwórku widziałam
Przepięknie budzi się Twój ogród. Już zapowiedziałam mężowi, że to ostatni leniwy weekend tego sezonu
Gosiniak 20:30, 07 kwi 2013

gusiarz napisał(a)
Gosiu...a u nas znów chmury.... słoneczka mi brakuje... depresyja bez słońca murowana...
Śliczna wiosna u Ciebie. WSPANIAŁA!!!

Aga nie daj się, tyle wytrzymałaś to już do tej wiosny dociągniesz, a ona już u mnie jest, czyli za niedługo i u ciebie będzie
Gosiniak 20:34, 07 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Gosiu, jak ślicznie u ciebie! Patrzę i patrzę, i wzroku oderwać nie mogę. Ja robiłam zdjecie ciętego modrzewia dzisiaj - dla porównania możesz zobaczyć, ile jeszcze u nas śniegu. Ach zazdroszczę Ci pozytywnie tej cudnej wiosny i troszkę jej zabiorę do siebie - jeśli pozwolisz.

Wiele osób jeszcze ma sporo śniegu, u mnie już dawno nie padał i dlatego tak szybo się stopił,
wiosny nie musisz zabierać, sama przyjdzie to ciebie