Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Magda70 19:35, 20 maj 2013

Podpisuję się pod tym wszystkim co moi poprzednicy napisali
ka1sia 19:41, 20 maj 2013

Gosia, bajka nie ogród taki dopieszczony, ależ miło popatrzeć Pozdrawiam
grazyna 14:45, 21 maj 2013

Gosia - uroczo masz A jak walka z opuchlakami ? Ja u siebie (na razie) jestem górą.
zuza12 22:23, 21 maj 2013

Pięknie wszystko dopieszczone. A tabliczka jest bardzo oryginalna.
Pozdrawiam
Kindzia 07:05, 22 maj 2013

Gosiaczku piękne widoki u Ciebie, dopieściłaś na maxa!!!!
I ta tabliczka! Kropka nad "i".
Pozdrawiam
zawitka 19:07, 22 maj 2013

Gosiu Kombinuję następną rabatkeściągawka u Ciebie bo masz tak ślicznie Powiedz mi co to za krzaczki takie cerwone niskie kulki jedne to chyba wrzosy a drugie ?????? Pozdrawiam ide pooglądać jeszcze .
Edi00 06:32, 23 maj 2013

Gosiu, zakupy wypasione Kupiłaś jedno z moich chciejstw- świerka pusha...jestem w nim zakochana od roku, ale nie wiem kiedy uda mi się go kupić
Pozdrawiam serdecznie
Gosiniak 10:30, 23 maj 2013

Dzięki Dziewczyny za pochwały, myślę że japońszczyzna i poszerzane rabatki jeszcze muszą dojrzeć żeby efekt jako taki był, brakuje jeszcze kilku roślin, przede wszystkim zadarniających- host, żurawek, traw, ale ogólnie jestem zadowolona. Będę też formowała jedną sosnę, która chyba nie jest tą, którą chciałam, to będzie eksperyment, a co tam, trochę się pobawię, zobaczymy co z tego wyjdzie

Grażynko z opuchlakami na razie spokój, przesadziłam te rodki, które miały liście nadgryzione, nie zauważyłam larw, no cóż na razie do obserwacji, ale jakby co to wiem do kogo się zgłosić

Halinko- nie wiem dokładnie które masz na myśli, ale podejrzewam że chodzi o berberys admiration.

Edytko- uda się na pewno, mi jeszcze trochę zostało na liście chciejstw, ale gdzie to upchnąć, Żon już obserwuje bacznie, czy znowu będę się wyżywać na jego trawce. Na razie podkreślam na razie dalszych planów zmian nie mam, ale przecież cała zima przede mną...hihii...
zawitka 08:00, 24 maj 2013

Dzięki Gosiu .Polatam jeszcze po Twoim ogrodzie i zapraszam do podpowiedzi bo masz cudowny ogród no i pomysły Pozdrawiam cieplutko bo dziś zimno.
grazyna 22:42, 24 maj 2013

Cieszę się, że opuchlaków niet ale miej baczenie na nie, szczególnie pod koniec czerwca.

A masz tak cudniaście wszystko, wraz z tabliczką od eMa, że nie wiadomo co jest ładniejsze i ważniejsze. Przeogrom pracy włożyłaś w swój ogród, ale efekt powalający