Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 12:09, 25 maj 2013

Halinko- wczoraj to jeszcze u mnie jako tako było, przed południem nawet całkiem ciepło, dopiero wieczorem się chłodno zrobiło, dziś już znacznie gorzej, trochę kropi, ale nie za dużo, niestety bardzo się ochłodziło.
Grażynko- opuchlaki na pewno są, bo przecież w zeszłym roku na rodkowych liściach dziury były, będę bacznie obserwować tak ja mówisz, jeśli pojawią się kolejne wygryzienia w liściach na pewno będę pryskać.

Dziś zimno a ma być podobno jeszcze gorzej, foteczki z tygodnia, kiedy jeszcze ciepło było
Białobok:

Rodki teraz najpiękniejsze:

Gosiniak 12:12, 25 maj 2013

Azalia:

Trochę igiełek:

Gosiniak 12:15, 25 maj 2013

Horti rosną

Widoki ogólne:

Gosiniak 12:18, 25 maj 2013

Podzieliłam żurawkę, zobaczymy czy się uda- bo jakoś bez korzonków mi się oderwały, ale daję im szansę, to będzie eksperyment

Zobaczcie kto mnie ostatnio odwiedził- zdjęcia robione przez szybę

ZbigniewG 12:19, 25 maj 2013

Gosia i tak trzymaj -więcej igiełek mniej pogaduszek bo nie mam nawet jak się tu wcisnąć

wiem dziewczyny tak mają

żurawce przytnij maksymalnie liście i ukorzeniacz nie zaszkodzi
danuta_szwajcer 12:20, 25 maj 2013

Piękne masz te rh a ten biało-różowy boski A co to jest te bordowe? takie kuleczki to berberys tak ładnie przycinany?A żurawki się powinny przyjąc tym bardziej, ze pogoda sprzyja też tak robiłam i rosną
Joaska 13:15, 25 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Podzieliłam żurawkę, zobaczymy czy się uda- bo jakoś bez korzonków mi się oderwały, ale daję im szansę, to będzie eksperyment

Żurawki łatwo sie ukorzeniaja więc powinno się udać.
zawitka 16:50, 25 maj 2013

Dzięki Gosiu że popatrzyłaś a jeszcze mam pytanie czy lilak palibin przemarza i jak długo masz swoje czy się bardzo rozrasta .O mojej rabacie u mnie zapraszam.
AgnieszkaW 16:55, 25 maj 2013

Gosieńko, ależ masz pięknie. Wszystko tak ładnie ci kwitnie i tak ładnie skomponowane. Pozdrawiam
Gosiniak 18:33, 25 maj 2013

Zbyszek- na ukorzeniacz już raczej za późno, nie miałam, liście przytnę, dzięki za rady, może się uda
Danusia- to berberys bagatelle i sam tak rośnie, bardzo wolno i w kulkę, na słońcu ładnie się wybarwia. Pierwszy raz dzielę żurawki stąd takie obawy, ale traktuję to jako zabawę, uda się to super, nie uda tragedii nie będzie, ale przyznam się szczerze że liczę na tą pierwszą wersje wydarzeń
Joaśka- pogoda sprzyja bo jest wilgotno, może i bez ukorzeniacza się uda, miałabym wtedy mniej żurawek do kupowania.
Halinko- u ciebie napiszę
Agnieszko- dzięki bardzo, ale u ciebie to dopiero jest raj