Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Marta7 21:13, 27 maj 2013

Gosiu przeglądlam wlasnie najpiękniejszy rozdział Twojej powieści z wątkiem romantycznym,ach te młode przyrosty,te rumieńce na rh !! No pięknie Gosiu u Ciebie !
Pozdrawiam
Madzenka 07:08, 28 maj 2013

Gosi nie ma?
Urszulla 07:35, 28 maj 2013

Ślicznie kwitną rododendronowe
i wspaniałe widoczki ogrodowe popodziwiałam
to połączenie z kamieniem u Ciebie urzeka.
Gosiniak 09:19, 28 maj 2013

JulkAd napisał(a)
Gosiu widoki ogólne przepiękne kolorki szleją....a trawka soczysta niesamowicie (co ile ją kosisz?)

Koszona mniej więcej raz w tygodniu, Żon tego pilnuje i jak widać sprawuje się dobrze, ja za to sypię nawozami i walczę z chwastami, jeszcze w tym roku nie pryskałam przeciw chwastom, ale widzę, że koniczyna już się pojawiła, więc pewnie niedługo zaszaleję z opryskiwaczem.
Gosiniak 09:23, 28 maj 2013

Dzięki Wszystkim za odwiedzinki

Pogoda mnie wczoraj zaskoczyła, miało być deszczowo i zimno, a było cudownie i ciepło, podzieliłam kolejne żurawki, tamte jakby zwiędły trochę, ale dziś pogoda paskudna pada od rana, dla żurawek to pewnie dobrze, więc nie będę więcej psioczyć na pogodę. Czekam na dostawę horti bobo, zamówiłam przez all, ciekawa jestem w jakim stanie przyjadą, wczoraj wysłali, pokażę jak będą,
Pozdrawiam Was Kochani i miłego dnia życzę
JulkAd 09:28, 28 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Dzięki Wszystkim za odwiedzinki

Pogoda mnie wczoraj zaskoczyła, miało być deszczowo i zimno, a było cudownie i ciepło, podzieliłam kolejne żurawki, tamte jakby zwiędły trochę, ale dziś pogoda paskudna pada od rana, dla żurawek to pewnie dobrze, więc nie będę więcej psioczyć na pogodę. Czekam na dostawę horti bobo, zamówiłam przez all, ciekawa jestem w jakim stanie przyjadą, wczoraj wysłali, pokażę jak będą,
Pozdrawiam Was Kochani i miłego dnia życzę

U mnie Gosiu też paskudnie za oknem, ale deszcz się przyda, bo już sucho było, od czwartku ma być cieplej....buziam i miłego dnia życzę
Netka 09:35, 28 maj 2013

Gosiu pięknie u Ciebie, dołączam do grona zachwyconych Twoim ogrodem Powiedz mi, czy ten niski berberys ciemnoczerwony to może odmiana Atropurpurea Nana ? u nas też dziś deszczowo i chłodno pozdrawiam !
Gosiniak 10:11, 28 maj 2013

Ten berberys to bagatelle, rośnie bardzo ale to bardzo wolno, nawet wolniej niż ten żółty obok- tiny gold.
ZbigniewG 10:17, 28 maj 2013

Gosia a kiedy następna wyprawa po igiełki a może tak Rydal
Gosiniak 10:22, 28 maj 2013

Julka czekam na to ciepełko, może wreszcie weekend piękny będzie, do Kalska na targi 2 czerwca chcę się wybrać, więc pogoda musi być