Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

grazyna 21:56, 07 cze 2013

Gosiniak napisał(a)
Dalsza część ogrodu:

Oj jak bosko, romantycznie, pieknie, i ta ławeczka ...

Gosia - cóż można rzec innego nad słowo PIĘKNIE ! W calym ogrodzie jest zachwycająco Dużo dobrego robi kamień w ogrodzie, super masz
Stale zachwycam się Twoimi zdolnościami i efektami. Tak trzymać !

AgnieszkaW 21:58, 07 cze 2013

Pięknie Gosieńko urządzasz swoje miejsce na ziemi.
Donia72 23:56, 07 cze 2013

Piękne są Twoje igiełki Ładnie Ci kwitną krzewy. U mnie niestety ostatnia wtorkowa ulewa zmiotła wszystkie kwiaty na lilakach, krzewuszkach różanecznikach Pozdrawiam
ermigo 07:32, 08 cze 2013

Potwierdzam: ogród jest przepiękny. Mieliśmy okazję oglądać go na żywo!
Wszystkie rośliny dopieszczone, każdy zakątek ogrodu wzbudza po prostu zachwyt.

Gosia, jeszcze raz dziękujemy za żurawki.
GosiaJoanna 08:41, 08 cze 2013

Hej Gosinko, wpadam do ciebie bo Ella żyje tylko dzisiejszym spotkaniem u Kapiasów hehehehe więc nie bede jej przeszkadzała Fajnie że mogą sie spotkać u mnie to lipa z takim spotkaniem u Ciebie pewnie też. Moze kiedyś wschód cos zorganizuje w okolicy Lublina było by fajnie a słyszłam że Danusia z chęcią by tu do nas na nadbużańskie tereny wpadła Pozdrawiam słonecznie
Madzenka 10:36, 08 cze 2013

Nacieszyłam oczy i też zaraz odę działać do ogrodu
bociek 20:02, 08 cze 2013

Gosiaczku, cudne igielki, to najwspanialszy czas dla iglakow, kiedy sprawiaja wrazenie takich mieciunich Krzewuszki pieknie kwitna. I masz super nowe nabytki Tylko powiedz jaka jest ta nowa nazwa dla Japonczyka?
JulkAd 21:12, 08 cze 2013

No cóż ja mogę napisać.....wszystko i tak już napisane zostało....powzdycham po cichutku z zachwytu....buziaki zostawiam
Anabell 22:48, 08 cze 2013

Gosia! duma może Cię rozpierać, tak pięknie!!! Ja dziś jedną cytronelkę kupiłam więcej nie było, a Ty swoje wyrzucasz.
Gosiniak 11:46, 09 cze 2013

Grembosia, Ewelina, Ka1sia-
Kasiu- to jest śliwa dziecięca- prunus cistena, jest bezproblemowa i nie rośnie szybko, ja dodatkowo wspomagam się sekatorkiem
Agata- no wreszcie jest to słoneczko ze mną, szczerze to miałam już dość tego tygodniowego deszczu, pozdrówka
Grażynko- mam wrażenie że jeszcze nie do końca zasłużyłam na te Wasze nieustanne pochwały, bo ja jeszcze wiele mankamentów widzę w ogrodzie, ale cieszy mnie to niezmiernie i zapala do dalszego udoskonalania ogródka, dziękuję bardzo
Agnieszko- obiecałam Żonowi że już więcej w tym roku rabatek nie będzie....obiecanki-cacanki
Donia- wczoraj też już ścinałam lilaki, jeszcze parę krzewów zostało, nie wyglądają już dobrze, deszcze faktycznie skróciły okres kwitnienia, rh też już po, zostały tylko krzewuszki, ale już zaczynają róże, powojniki i to mnie cieszy.
Ermigo- zaraz zerknę do Was, ciekawa jestem czy już posadzone
GosiaJoasia- faktycznie koło mnie to bardzo mało osób jest, może kiedyś się to zmieni. Zazdrościć takiego spotkania, u Kapiasów byłam na początku maja, cudnie tam jest, jejku ale mają bosko, taki ogród i takie towarzystwo.
Marzenko - działaj działaj, u mnie koniczyna w trawniku się rozpanoszyła i inne chwasty, planuję pryskać, tyle że codziennie deszcz pada. Chwasty rosną jak głupie, za płotem mam trawę wysokości ogrodzenia, z kosiarką nie mam za bardzo jak się tam dostać, a sąsiedzi nic sobie z tego nie robią, mieszkają dalej i tylko przy domu dbają jako tako, a teren olbrzymi.
Dopadła mnie też alergia i wszędzie chodzę z chusteczką.....ale ogródka i tak nie opuszczę
Bociuś- to oczywiście chodziło o moją tabliczkę "igiełkowo ogródeczek", która znalazła swoje miejsce właśnie przy tzw. japończyku.
Julka- wczoraj była piękna pogoda, po południu naszło trochę chmur, ale tylko odrobinę popadało, było cieplutko do wieczora. Dziś też ładnie, tylko trochę słonka brakuje, ale ciepło jest, trzeba korzystać, wczoraj było u mnie ognisko, a dziś do siostry na grilla pędzę. Miłego dnia życzę, później wpadnę w odwiedziny
Anabell- żurawek nie wyrzuciłam, posadziłam u siebie ile się dało, resztę rozdałam, na razie się trzymają, jak za rok te młode urosną, to strach się bać ile do podziału będzie Jak poczekasz roczek to sama się przekonasz, że z jednej będzie miała co najmniej kilka