Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

agata19762 21:28, 03 cze 2013

poczytałam i zmykam

spokojnej nocki Gosiu
GosiaJoanna 09:46, 04 cze 2013

Gosinko wpadłam do Ciebie i zostawiam całusa. U mnie pogoda dość znosna, czasem pada deszcz ale taki deszczyk jest wskazany nawet. Akcja żurawkowa super, ja w przyszłym roku hosty będę musiała juz dzielić, u mnie wszystko rozrasta sie w duzym tempie. Emuś twierdzi ze dobra ziemia jest u nas, nie wiem nie znam się ale faktycznie wszystko fajnie rośnie. Pozdrawiam
Kindzia 19:31, 04 cze 2013

Ostatnio ciągle o dzieleniu żurawek czytam...i ciągle podchodzę do tego jak pies do jeża...Już bym też takie do dzielenia znalazła. Czas najwyższy się odważyć!
EPODLAS 20:09, 04 cze 2013

Ja nie mam oporów przed dzieleniem żurawek. Rosną potem super. Gosiu, bardzo ładnie u ciebie przed domem
AniaDS 22:20, 04 cze 2013

Ja też dzielę żurawki, mam ich coraz więcej w ogródku
Anabell 23:42, 04 cze 2013

Gosia! wpadam powiedzieć,że dziś dzieliłam żurawki, a tu wszyscy dzielą. Poczytałam kilka dni temu o Twoim dzieleniu, Kupiłam jesienią kilka odmian, Część podzieliłam szybko się przyjęły wczoraj rozsadziłam na miejsce. Więcej nie miałam zamiaru a jak u Ciebie tak szybko rosną to musiałam wszystkie podzielić.
Jeszcze nie były na docelowym miejscu a przez trzy tygodnie poszły jak burza.
dziś zrobiłam 60 szt. Dobrze , że nie zamawiałam w Witaflorze będą własne. Pozdrawiam .
danuta_szwajcer 23:46, 04 cze 2013

Fajowe hosty rewelka No i podzielone żurawki u mnie też mają sie dobrze Pozdrawiam
Donia72 00:22, 06 cze 2013

Żurawki super, bardzo ładnie wyglądają na rabacie-klombie Ja ostatnio kupiłam bordowe, podzieliłam tylko jedną, bo za pózno się kapnęłam
Gosiniak 23:57, 06 cze 2013

Kochani dzięki za odwiedziny
Druga rabatka z przodu zrobiona- część żurawek jeszcze dosadziłam u siebie, ale większość oddałam w dobre ręce, co mnie bardzo cieszy
U mnie sporo się dzieje i dlatego nie miałam czasu na forum, ale już nadrabiam i przekupię Was zdjęciami

W niedzielę byłam w Kalsku na targach, jakoś nie zrobiłam za wiele zdjęć, byłam zbyt zajęta poszukiwaniem roślin, oczywiście tego co chciałam w większości nie było, za to takiego słodziaka widziałam:

Gosiniak 00:00, 07 cze 2013

I zdjęcia z ogrodu:

Dziś kulkowałam te czerwone potwory, które miały być miniaturowe, a rosną jak głupie:

Śliwy dziecięce z tyłu też przycięłam, bo za nimi są jeszcze horti i muszą się zmieścić

Czyściec pnie się do góry: