Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:51, 16 maj 2013

GabiK napisał(a)
Kasiu, derenia trzeba ciachać i to mocno, bo inaczej po paru latach przestanie mieć kolorowe pędy, zrobią się zwykłe, drewniane. Tylko dość młode są takie śliczne.

Dzięki Gabi .. Ja teź skorzystałam .. Czyli ciąć .. Bo kcemy mieć czerwone pędy , przecież
gierczusia 19:53, 16 maj 2013

Kindzia napisał(a)

Jak to ivorik będzie to chcę!!! Przecież Ci d...sko zawracam nie na darmo

Luknij na tego , co kupiłam.. Bo ja nie wiem.. Metki nie było.., jak będziesz chciała , to poproszę koleżankę i Ci kupi
gierczusia 19:55, 16 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Zaleglosci odrabiam i czytam, ze do Kapiasow i z Wrocka będą? Fajnie by było A udało Ci sie z Kapiasami skontaktować? bo czytałam, że jakis problem?

Danuś .. Jeszcze tam nie dzwoniłam , bo w międzyczasie wynikło sprawa konkurencyjnej imprezy .. Teraz na dniach chcę dzwonić

Nooo i Wrocek przynajmniej w skromnej reprezentacji miał być ... Skromnej ilosciowo - żeby nie było
bociek 20:57, 16 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Refleksję mam ,że jednak brak neta potrafi być przydatny ... Bo jak miałam czas to się zabawiłam w sherlocka holmesa i przeprowadziłam śledztwo , co też zżera mojego smacznego buka.. Pierwsza diagnoza była taka ,że to jakieś paskudztwo , które się wylęgło o odleciało..ale jednak nieeee .... Znalazłam głodomora , który mi zrobił cacy witraźe z liści mojego buka purpurea pendula.. Są normalnie małe dziurki a nerwy liściowe zostawione .. Jakaś mała zielona gąsienica .. Zresztą zrobiłam jej fotkę przedśmiertną , przed decis - szałerem ...,,,

Buuuuuuuuu, dla kilku listkow motylka unicestwic I nie bendzie czarowal skrzydelkami nooooo
Taras bombastyczny A zakupy to juz w ogole. Szkolki za zadoopiu sa najlepsze, bo jest tanio i wytwornie
gierczusia 21:28, 16 maj 2013

JulkAd napisał(a)
A ja do Ciebie Elu z pytaniem.....drewno na tarasie jakie jest?

Julciu .. Zdaje nam się że masaranduba
gierczusia 21:31, 16 maj 2013

bociek napisał(a)

Buuuuuuuuu, dla kilku listkow motylka unicestwic I nie bendzie czarowal skrzydelkami nooooo
Taras bombastyczny A zakupy to juz w ogole. Szkolki za zadoopiu sa najlepsze, bo jest tanio i wytwornie

Jakiś spór słowa zadupie widzę .. Jak to elegancko brzmi i wygląda 4)

Bociuś .. Noo żal mi motylka , ale coby on nie był taki żarłoczny , to bym mu dała spokój .,, a on by zeżarł konia z kopytami ..., już nie mogłam ścierpieć kolejnych witrażyków na moim smakowitym buku
anna_g 21:39, 16 maj 2013

gierczusia napisał(a)

Oraz modrzewnicę , w której się ostatnio zakochałam . ....Bo ma śliczne liście ( a ja tak lubię ) no i na dodatek jest zimozielona ... Dla rodka w sam raz na towarzyszkę .. Widziałam ją gdzieś za 2 albo 3 dychy ....a tu kupiłam za 7 !!!!! No i dlatego wzięłam dwie :)

I jeszcze takiego wariata na dach ... Kupił mnie swoim dzikim pokrojem

Noooooo brawo - oszczędna dziewczyna "moja krew" Modrzewica ładna i wariat na dach superaśny. Dereń tez pikny tylko nie wiem dlaczego na razie nie czujem do nich sentymentu. Sąsiadka mi kciała dać jakiegoś i nie wiem czy brać.
Ela - a tak swoją drogą - gdzie ty to wszystko mieścisz????
Obfoc dla mnie jeszcze raz kobeę - pokaże mojej - może sie jej gupio zrobi
Loosiuu 21:53, 16 maj 2013

Wariat śmieszny, a dereń być może ivory. Liście niby pasują.
Zerknij do mnie, znalazłem chyba ten bluszcz
Mala_Mi 22:13, 16 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Refleksję mam ,że jednak brak neta potrafi być przydatny ... Bo jak miałam czas to się zabawiłam w sherlocka holmesa i przeprowadziłam śledztwo , co też zżera mojego smacznego buka.. Pierwsza diagnoza była taka ,że to jakieś paskudztwo , które się wylęgło o odleciało..ale jednak nieeee .... Znalazłam głodomora , który mi zrobił cacy witraźe z liści mojego buka purpurea pendula.. Są normalnie małe dziurki a nerwy liściowe zostawione .. Jakaś mała zielona gąsienica .. Zresztą zrobiłam jej fotkę przedśmiertną , przed decis - szałerem ...,,,

Girerczuś.. tofam Cęę za te Twoje hasła... i płaczę z żalu, ze nie mam szans wszystkiego czytać...
Decis szałer.. no wymiata....
Madzenka 22:51, 16 maj 2013

Teraz te wstrętne gąsienice wszystkożerne grasują... Nie wspomnę o ślimakach które mi zjadły limonkowe jeżówki...