Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

monteverde 01:28, 18 lis 2012

Wiem coś o tym Basiu
Martek 01:41, 18 lis 2012

Fajnie mieć bliźniaki jak się ich samej nie urodzi )))))))
Po drugie chłopcy jak podrosną docenią prezent bardziej.
Są dziś górą babcia ich nie zaskoczy )))))))))))
To sobie troszkę zażartowałam "niegrzecznie" i powiem,że ja uwielbiam takie prezenty dla mnie akurat albumy mają wartość ,a wybór zdjęć jest zawsze trudny niestety.
Ostatnio oglądałam na video kilka rodzinnych imprez.Jak to się dziwnie patrzy na tego Martka z przed 17 lat...Na psiaki,których już nie ma i na rodziców ,którzy wyglądali zupełnie inaczej ...Hmm...
barbara_kraj... 01:49, 18 lis 2012

Martek napisał(a)
(...)Ostatnio oglądałam na video kilka rodzinnych imprez.Jak to się dziwnie patrzy na tego Martka z przed 17 lat...Na psiaki,których już nie ma i na rodziców ,którzy wyglądali zupełnie inaczej ...Hmm...

Stare już bardzo zdjęcia moich dziadków, rodziców a także moje zawsze przywołują okoliczności z nimi związane. Tak się utrwala wspomnienia
Mala_Mi 10:01, 18 lis 2012

Do epoki cyfrowej wszystko miałam poskładane chronologicznie w albumy..... fajnie się do tego wraca. teraz mamy więcej zdjęć, ale już nie ten klimat.. bo album jak książka papierowa.... do tego sie wraca chociażby po to aby przekartkować. A w folderach zdjęć cyfrowych.... do tego się nei wraca, chyba, że poszukać kwiatka aby wrzucić na ogrodowisko
barbara_kraj... 11:42, 18 lis 2012

Każda z epok ma swoje plusy i minusy. Nasza w tym głowa, aby jedne i drugie umiejętnie wykorzystać.
Jak obserwuję emocje, dyskusje moich wnuków oglądających albumy, to wiem, że to co robię, ma głęboki sens
marzena 12:29, 18 lis 2012

Basiu, dołączę do zdania innych...super pomysł z tymi albumami !
moi rodzice też nam i swoim wnuczkom założyli albumy, cudownie jest do nich wracać !
i wbrew pozorom, jest to bardzo trwała pamiątka...sama mam zdjecia swoich praprababć i takichże ...dziadków...
Bogdzia 21:41, 18 lis 2012

Basiu wstawiłam zdjecie tego beżowego grudnika. Zobacz jak byś nazwała ten kolor? Zdjęcie w wątku o grudnikach.
EPODLAS 22:52, 18 lis 2012

Basiu, poszwędałam się dziś z Misią i aparatem, bo nie byłam na działce. Też biorę aparat, bo lubię focić, ale dzisiaj zrobiło się tak szybko ciemno, że za dużo ni upolowałam. Ale nawet wrotycz przy drodze wydawał mi się godny uwagi. A nad Wisłą było pięknie.
barbara_kraj... 20:43, 19 lis 2012

Bozenko, widziałam te zdjęcia. Urzekła mnie ich kolorystyka. Wstaw zdjecia do wątku z krajobrazami
EPODLAS 21:56, 19 lis 2012

Basiu dzięki za rozpoznanie przymiotna. Umieszczę je w wątku kwiaty polne. Bo w końcu ma kwiatki i chociaż to chwast, ale ładny. Oby był jednak jak najdalej naszych ogrodów. Basiu, chylę czoło - znasz się na roślinach. Dużo się od ciebie nauczę. Zdjęcia wstawię do wątku z krajobrazami.