Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

amelia_b 17:18, 27 sie 2015

Dziękuję właśnie oglądałam twój ogród od początku Muszę kupić trzmieliny na pniu,żeby z linkami posadzić,bo na wiosne będzie łyso u mnie w ogrodniczy znalazłam dwie biało zielone i na dodatek różniły się wysokością a gdzie mowa o tych żółto zielonych
jolka 20:02, 27 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Dziękuję właśnie oglądałam twój ogród od początku Muszę kupić trzmieliny na pniu,żeby z linkami posadzić,bo na wiosne będzie łyso u mnie w ogrodniczy znalazłam dwie biało zielone i na dodatek różniły się wysokością a gdzie mowa o tych żółto zielonych

Od początku nie oglądaj, tylko ostatnie fotki przeleć Jak sadzisz trzmieliny do hortek, to jak najwyższe posadź, bo moje pożarte przez trawy i hortki
AnnaCh 20:25, 27 sie 2015

jolka napisał(a)
Ania, u mnie wyjdzie na to, że mnie skrzynki na jarzyny (w którym może przez pięć lat mi urośnie jarzyn za tysiąc złotych!!) wyjdą więcej niż dębowe schody w domu. Ale robimy...(!!) Czasem coś się robi jednak dla własnej frajdy, bez patrzenia na koszty.

U Ciebie pewnie też blaszak by wyszedł taniej, ale robisz drewno .. bo lubisz

Nie no blaszak w przedogródku? Jak by to wyglądało?

Masz rację, czasem coś dla frajdy też trzeba zrobić. U mnie to ma być też ładnie i praktycznie
Kawa 21:30, 27 sie 2015

Joł ja dzięki za dobre słowo nie wiem czy nie skorzystam
jolka 22:09, 27 sie 2015

Kawa napisał(a)
Joł ja dzięki za dobre słowo nie wiem czy nie skorzystam

No skorzystaj
Kawa 08:26, 28 sie 2015

Joluś ja Ci ślicznie dziękuję
jolka 19:43, 28 sie 2015

Kawa napisał(a)
Joluś ja Ci ślicznie dziękuję

Polecam się
Atena 21:17, 28 sie 2015

Joluś Tyś mądra kobietka w sprawach ogrodowych - wpadniesz do mnie cosik doradzić ?
amelia_b 22:14, 28 sie 2015

jolka napisał(a)

Od początku nie oglądaj, tylko ostatnie fotki przeleć Jak sadzisz trzmieliny do hortek, to jak najwyższe posadź, bo moje pożarte przez trawy i hortki

Ale ja chce zobaczyć jak tworzysz ogród od początku też miałam puste pole,ale ja trochę się źle do tego zabrałam niepotrzebnie kupowałam pojedyncze rośliny,teraz albo muszę się części pozbyć albo to jakoś pogrupować ale to już robota na przyszły rok,mój by nie zniósł mojego kolejnego przesadzenia
jolka 21:42, 29 sie 2015

Atena napisał(a)
Joluś Tyś mądra kobietka w sprawach ogrodowych - wpadniesz do mnie cosik doradzić ?

Atenka,,, byłam, napisałam. Będę zaglądać i patrzeć jak Ci się koncepcja rozwija. Jak mi się coś nasunie to oczywiście podrzucę A dla Ciebie jeżówki z mojej nowej brzozowej