Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Kindzia 13:43, 11 lis 2013

Faktycznie, Twoja nieobecność na forum usprawiedliwiona. Wiadomo, dziecko...nie masz czasu ani ochoty na pogawędki ogrodowe.
Trzymam kciuki i buziolek
Enya73 14:57, 11 lis 2013

Pozdrowienia spod kołderki I buziaki bez wiruska
boguslawa_ma... 15:40, 11 lis 2013

Aniu zaglądam i pozdrawiam
anna_g 16:59, 11 lis 2013

Dziękuję Wam wszystkim za odwiedzinki Bardzo to miłe usłyszeć tyle ciepłych słów, to bardzo pomaga Jesteście kochane, dziękuje
danuta_szwajcer 18:33, 11 lis 2013

Aniu, tez mnie dawno nie było no i czytam, ze tyle przykrosci i stresów, wspóczuje Ci tym bardziej jak to dotyczy dziecka i w dodatku ta bezsilnośc jak nie ma diagnozy. Będzie dobrze bo musi być czego Ci bardzo życze. Pozdrawiam serdecznie i wiele serdecznosci i optymizmu
gierczusia 18:34, 11 lis 2013

anna_g napisał(a)
Witam wszystkich zaglądających do nieobecnej... Zaglądam bo długim czasie Nawet nie zapracowana - choć też trochę, ale zdrowotnie się u nas sypnęło - dziecko mi się rozchorowało i przez 7 tygodni zero diagnozy - tzn. diagnoz dużo, żadna trafna Teraz czekamy na miejsce w szpitalu do zdiagnozowania... Chociaż ostatnio - od trzech dni jest lepiej (tfu, tfu) i być może to jednak był jakiś ciężki atak alergii albo coś od astmy - niestety nie wiemy i ostatnie tygodnie spędziłam głównie na łażeniu do lekarzy i na badania - a w międzyczasie tak zwanym czytałam wszystko co się dało, żeby samemu wymyślić co to może być...

Na pewno tutaj wrócę do Was - bo mi brakuje... ogrodu też mi brakuje, ale... no cóż teraz już tylko czekać trzeba... chociaż wczoraj wybiegłam choć trochę liści pograbić jeszcze Byle do wiosny... Pozdrawiam wszystkich którzy ew. zajrzą... Wrócę I się przypomnę wtedy

Aniuś ... Ooo jak mi przykro,że Ci Dzieciątko się pochorowało.... Mam nadzieję ,że jakoś wszystko uda się opanować.. I trzymam za kciuki moccccno , bardzo ...

Poczekamy na Ciebie , spokojnie , nie martw się... Zdrówko jest najważniejsze ,a już Dziecka.. To już wogóle ....

Tak więc trzymaj się ... Bo Tobie na to chorowanie też masy sił trzeba ... Buziaki gorące.
Kasiek 18:41, 11 lis 2013

Anius my tu wszystkie, za Was jak Rudy 102 kciuki trzymac bedziem Duzo,duzo zdrowka,ftu tfu paskudzie.
Mam nadzieje ze szybko sie z tego wykaraskacie, tego Wam zycze z calego serduszka.
Pozdrow swoja pocieche od ciotek z Ogrodowiska, tak najmocniej, najserdeczniej Trzymaj sie dzielna Mamo
anna_g 15:13, 12 lis 2013

Strasznie Wam dziękuję za ciepłe słowa Wszyscy wiemy jakie to jest ważne w trudnych chwilach i jestem Wam bardzo wdzięczna za takie wsparcie Noooo , no po prostu KOCHANE jesteście i już Ogromne buziole przesyłam od nas dla Was
anna_g 15:14, 12 lis 2013

A sobie ku pamięci i w wolnej chwili do ponownego poczytania
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/423-zwalczanie-opuchlakow-w-ogrodzie
na wiosnę zapowiadam... wojnę
Urszulla 20:01, 14 lis 2013

Aniu, mam nadzieję że walka o zdrowie zakończyła się pozytywnie