Aniu, tez mnie dawno nie było no i czytam, ze tyle przykrosci i stresów, wspóczuje Ci tym bardziej jak to dotyczy dziecka i w dodatku ta bezsilnośc jak nie ma diagnozy. Będzie dobrze bo musi być czego Ci bardzo życze. Pozdrawiam serdecznie i wiele serdecznosci i optymizmu
Aniuś ... Ooo jak mi przykro,że Ci Dzieciątko się pochorowało.... Mam nadzieję ,że jakoś wszystko uda się opanować.. I trzymam za kciuki moccccno , bardzo ...
Poczekamy na Ciebie , spokojnie , nie martw się... Zdrówko jest najważniejsze ,a już Dziecka.. To już wogóle ....
Tak więc trzymaj się ... Bo Tobie na to chorowanie też masy sił trzeba ... Buziaki gorące.
Anius my tu wszystkie, za Was jak Rudy 102 kciuki trzymac bedziem Duzo,duzo zdrowka,ftu tfu paskudzie.
Mam nadzieje ze szybko sie z tego wykaraskacie, tego Wam zycze z calego serduszka.
Pozdrow swoja pocieche od ciotek z Ogrodowiska, tak najmocniej, najserdeczniej Trzymaj sie dzielna Mamo
Strasznie Wam dziękuję za ciepłe słowa Wszyscy wiemy jakie to jest ważne w trudnych chwilach i jestem Wam bardzo wdzięczna za takie wsparcie Noooo , no po prostu KOCHANE jesteście i już Ogromne buziole przesyłam od nas dla Was