Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

gierczusia 14:09, 23 mar 2014

anna_g napisał(a)

Elu - zamierzam w niej trzymać moje sadzonki które dla bezpieczeństwa zabezpieczam na noc - teraz to moje magnolie, hortki, sundavilla, potem to będą pomidorki itp. Lepiej tam mają niż w piwnicy przy małym oknie. A latem pójdzie sobie odpocząć aż do kolejnej wiosny Buziak

Uhhhummmmm .. A ja myślałam ,że będziesz pędzić w niej warzywka
gierczusia 14:10, 23 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Aniu...mam nową miłość Nazywa się William Morris Wygooglaj sobie

Muszem wyguglać gościa ... I eMusiowi donieść ,że ma rywala...

Dzizassss .. Pięknaaaa
Milka 15:09, 24 mar 2014

Aniu, dzięki cykaniu i my mamy frajdę, o tej porze, zdjęcia bardzo potrzebne
Szklarenka po prostu czad
anna_g 15:21, 24 mar 2014

AniaDS napisał(a)
Taka szklarenka fajna, w sam by na mój balkonik pasowała

Na allegro kupowana Aniu Na mój też tak w sam raz - większa nie weszłaby

Aniu Mathildis niestety nie znam nazwy - już nawet nie wiem gdzie i kiedy je kupiłam... ale faktycznie fajne są. A fiołków Ci u mnie dostatek niemal wszędzie, wszędzie... mogę się podzielić Miałam jeszcze białe i białe "mazane" na niebiesko ale tych jakoś nie widzę - może później będą... Pozdrawiam i zapraszam częściej do mnie

Kindzia napisał(a)
Aniu...mam nową miłość Nazywa się William Morris Wygooglaj sobie

Wygooglałam, widziałam piękna - dobrze że dla mnie za wysoka Kupujesz? gdzie?

gierczusia napisał(a)

Uhhhummmmm .. A ja myślałam ,że będziesz pędzić w niej warzywka

Pędzić Ty łobuziaro Ale owszem pomidorki tez w niej będą się hartowały - jak wylezą bo coś w tym roku nie mam ręki do własnych wysiewów Kobea w kompostowniku, pomidorki jeszcze śpią, tylko astry wyszły

irena_milek napisał(a)
Aniu, dzięki cykaniu i my mamy frajdę, o tej porze, zdjęcia bardzo potrzebne
Szklarenka po prostu czad

A to się cieszę, że moje cykanie na coś się przydaje. Ja też lubie pismo obrazkowe. Szklarenka na razie testowana
malgorzata_s... 17:35, 24 mar 2014

Aniu ja miałam dzisiaj nawozem sypać ale jest tak zimno że siedzę z laptopkiem przy kominku i biegam po wątkach korzystając z tego że Ema nie ma i nie nawija o uzależnieniu Buziole
Mala_Mi 18:48, 24 mar 2014

Widzę że jest teraz aromoterapia fiołkowa To taka nowa dyscyplina ogrodoterapii...
Z narcyzów sie wyleczyłam.. skutecznie ..
Mathildis 19:42, 24 mar 2014

Aniu Mathildis niestety nie znam nazwy - już nawet nie wiem gdzie i kiedy je kupiłam... ale faktycznie fajne są. A fiołków Ci u mnie dostatek niemal wszędzie, wszędzie... mogę się podzielić Miałam jeszcze białe i białe "mazane" na niebiesko ale tych jakoś nie widzę - może później będą... Pozdrawiam i zapraszam częściej do mnie

Jestem Będę zaglądać będę ...
narcyze fajne bo niziutkie... a fiołki tam gdzie mogłyby być mają za sucho, a gdzie indziej to tak nie bardzo wyglądają, ale dziękuję za propozycję - jeszcze pomyślę
Kindzia 14:41, 25 mar 2014

Na razie austinki nie maja miejsca pewnego u mnie...mimo, że piękniste okrutnie. I te rozetkowe kwiaty, najbardziej je lubię. Przemarzanie do samego kopczyka mnie zniechęca, przecież taka zima jak teraz była nie zdarza się często...Pisałam z jedną panią, znawczynią róż, która hoduje austinki u siebie w ogrodzie i jest z okolic Pszczyny...u niej też przemarzają...Ma tego mojego Williama, kupiła u Kapaisów na przełomie maja i czerwca ub.roku. I nie wiem, czy się skuszę...zobaczę co będą mieli u mnie w Pszczynie...może coś przywlekę

Miłego
Skula 21:44, 25 mar 2014

a i ja wpadłem się przywitać - bo dawno mnie tu nie było
pozostawiam więc życzenia wszystkiego dobrego
dla Gospodyni i Jej Gości !
anna_g 09:37, 26 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Na razie austinki nie maja miejsca pewnego u mnie...mimo, że piękniste okrutnie. I te rozetkowe kwiaty, najbardziej je lubię. Przemarzanie do samego kopczyka mnie zniechęca, przecież taka zima jak teraz była nie zdarza się często...Pisałam z jedną panią, znawczynią róż, która hoduje austinki u siebie w ogrodzie i jest z okolic Pszczyny...u niej też przemarzają...Ma tego mojego Williama, kupiła u Kapaisów na przełomie maja i czerwca ub.roku. I nie wiem, czy się skuszę...zobaczę co będą mieli u mnie w Pszczynie...może coś przywlekę

Miłego

Pewnie tak Pozdrówka