Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Kasiek 06:22, 28 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Nowi mieszkańcy

Aniu,tez kupilam te hoste Christmas piekne masz juz roslinki,ale najbardziej spodobal mi sie ....nozyk z podpisem Bardzo pomyslowo ,usmialam sie Milej niedzieli zycze
Mala_Mi 11:55, 28 kwi 2013

Jakby nasze ogrody były koło siebie to i zestaw sztućców były zawsze pod ręka, bo ja podpisuję na łyżeczkach
anna_g 12:05, 28 kwi 2013

asc napisał(a)
Jakby nasze ogrody były koło siebie to i zestaw sztućców były zawsze pod ręka, bo ja podpisuję na łyżeczkach

Aniu - też podpisywałabym się na łyżeczkach, ale łyżeczek nie było w sklepie akurat kupilam jeszcze widelce ale zaczęłam od noży - małe są dlatego tez podpisuję obustronnie
anna_g 12:07, 28 kwi 2013

Kasiek napisał(a)

Aniu,tez kupilam te hoste Christmas piekne masz juz roslinki,ale najbardziej spodobal mi sie ....nozyk z podpisem Bardzo pomyslowo ,usmialam sie Milej niedzieli zycze

Dzięki Kasia cała nazwa hosty to White Christmas - ale pierwsza część na drugiej stronie nożyka. Pomysł był w jakimś programie ogrodniczym... już nie pamiętam gdzie. Łyżeczki zapewne lepsze w tym celu.
gierczusia 12:08, 28 kwi 2013

Ale fajny ten nożyk na etacie etykietki ... Bardzo dobrze sobie radzi w tej roli .. Lecem oglądać dalej
gierczusia 12:15, 28 kwi 2013

Aleź miałam potężne zaległości u Ciebie Aniu .. Pooglądałam sobie Twoje nowe nabytki hosty i choinę..aaaa .. Będzie pięknie .. A ileż radości z tego kopania i przerabiania ... Buziam niedzielnie
anna_g 12:24, 28 kwi 2013

Eluśka - miło Cię widzieć, cieszę się że zajrzałaś No tak - trochę tego kopania było bo co prawda tego nie obfociłam ale jednak - z tego miejsca wybrane było jakieś 6 taczek ziemi (i jakoś nie ubyło sporo ) przekopane - eMuś został zatrudniony, dodany kompost, torf, ziemia do iglaków... mam nadzieję że dobrze będzie. Ale miałam radochę choć jeszcze do końca dalego
Lecem do Ciebie - zresztą ja u Ciebie to codziennie jestem
Kasiek 14:01, 28 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Dzięki Kasia cała nazwa hosty to White Christmas - ale pierwsza część na drugiej stronie nożyka. Pomysł był w jakimś programie ogrodniczym... już nie pamiętam gdzie. Łyżeczki zapewne lepsze w tym celu.

Anius masz juz z ta hosta doswiadczenie? W jakim miejscu ja mozna posadzic,moze byc troche slonca?Wiem,moge poczytac w necie ,ale co porada doswiadczonej kolezanki z Ogrodowiska to porada
A pomysla ze sztuccami w ogrodzie chetnie zgapie na moich hostach bo pomysl jak ta lala
anna_g 17:00, 28 kwi 2013

Kasiek napisał(a)

Anius masz juz z ta hosta doswiadczenie? W jakim miejscu ja mozna posadzic,moze byc troche slonca?Wiem,moge poczytac w necie ,ale co porada doswiadczonej kolezanki z Ogrodowiska to porada
A pomysla ze sztuccami w ogrodzie chetnie zgapie na moich hostach bo pomysl jak ta lala

Kasiek ale wyjechałaś z tą doświadczoną koleżanką... hi hi hi... Niestety nie mam z nią doświadczenia - jak i z innymi też nie... Ale posadziłam w tzw. półcieniu - czyli mają słońce do południa - rano nawet, a potem późnym popoludniem... Mam nadzieję, że da radę, zobaczymy. Dla mnie to "świeżynki"
A sztućce wykorzystuj oczywiście - ale faktycznie bardziej radzę łyżeczki - chyba że macie szersze nożyki
Urszulla 17:28, 28 kwi 2013

Pomysł na ekologiczne wykorzystanie nieekologicznych przedmiotów wart zgapienia

Na targach byłam w piątek rano,
choć wogóle tego nie planowałam przed weekendem.
Koleżanka mi powiedziała która tam pracuje
i wstąpiłam tylko zobaczyć z racji tego że mam 5 min. od pracy
a wyszłam z zakupami...
surfinie i petunie tak jak zamierzałam później-kupiłam i dużo mam z tego tytułu radości
W sobotę podobno był większy ruch i wybór